Najmračnije tajne svakog horoskopskog znaka: Kriju ih od drugih "kao zmija noge", sve šokira šta se njima mota po glavi

Saznajte koje su mračne tajne svakog horoskopskog znaka

Horoskop
Autor:
Najmračnije tajne svakog horoskopskog znaka: Kriju ih od drugih "kao zmija noge", sve šokira šta se njima mota po glavi
Foto: Shuterstock

Svaki astrološki znak skriva puno više od onog što se može videti na prvu, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo. Evo koja je to tajna koju brižno čuva i sa sobom nosi svaki znak.

Ovan

Poznati ste kao ratnik i borac za svoja uverenja i mišljenja - to je ono što svet vidi, jer mu tačno to strastveno pokazujete. No vaša tajna je da duboko u sebi uopšte niste tako samouvereni kako nastupate - ni izbliza, i osećate se kao najveći svetski prevarant.

lepa zena, nausnice
foto: Shutterstock

Bik

Vi ste osoba kojoj je od ključne važnosti siguran i stabilan dom, koji ste sami osigurali i uživate u tome. No uprkos predanom trudu, radu i razmišljanju, vaša je tajna da duboko u sebi mislite da ne činite sve što možete i da je osmeh koji nosite na licu samo maska.

Blizanci

Duša svake zabave i pokretač komunikacije, ovaj znak horoskopa podstiče sve oko sebe da prihvate svoju prirodu i budu ono što jesu. No tajna je da za sebe mislite da vam je život često pred raspadom i u komadićima, a što se više trudite prigrliti vlastitu prirodu, to stvari idu gore.

Rak

Iako imate urođene roditeljske veštine i čvrsto verujete u izgradnju snažnih porodičnih korena, cela ideja tradicionalne porodice i tradicionalnog života za vas je veliki izazov. Koliko god se isplatilo, vaša je najveća tajna da zapravo ne želite imati decu.

Žena, Devojka, Lepotica
foto: Shutterstock / Instagram

Lav

Svi vas gledaju kao samopouzdanog individualca koji hrabro govori i deluje baš onako kako se oseća, no vaša je tajna da zapravo želite jednostavniji život s manje drame i poteškoća, te ste iza kulisa jednostavna osoba s jednostavnim potrebama.

Devica

Analitični i racionalni, oni su odani partneri i prijatelji. No iako su majstori u pomaganju drugima, vaša je tajna da ne znate kako dopustiti drugima da pomognu vama bez da se za to ne osećate krivo ili posramljeno.

Vaga

Vi ste stvoreni za postizanje reda i sklada, kako u svom životu, tako i kod vaših bližnjih. Ali vaša je velika tajna to što osećate da ste jako daleko od onog za šta se zalažete i predstavljate te da vam je život zapravo haos, a ne harmonija, i zbog toga se osećate kao 'lažnjak'.

lepa zena, nausnice
foto: Shutterstock

Škorpija

Iako ste poznati kao magnet za ljude i često imate duboke odnose s drugima, tajna pripadnika ovog znaka je da često samo "trpe" druge, odnosno teže za samoćom i obožavaju vreme provoditi sami, onako kako oni žele, egoistično.

Strelac

Poznati ste kao veliki preuzimač rizika, sanjar, onaj koji voli avanture. Vaša tajna je da ste u stalnom strahu i brizi - jeste li negde pogrešili, jeste li dobro odlučili, odabrali... Ne shvatate da je sve u životu privremeno, a žaljenje ostaje.

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

Jarac

Vama se život svodi na strukturu, dugoročne ciljeve i planove, koje često namećete i drugima. No vaša je tajna da biste često voleli biti spontaniji i manje opterećeni, no ne znate kako.

Vodolija

Dok ste ultimativni tragač za istinom i borite se za pravdu onih oko sebe, od svih skrivate tajnu - a to je da vas ta borba iscrpljuje i umara. Zbog toga se ponekad borite "reda radi" i jer se to od vas očekuje, ili pak da biste pronašli svoj smisao kojeg ste izgubili putem.

Ribe

Vi ste sanjar i iscelitelj, a ako neko blizu vas pati prvi vam je poriv "zalizati" mu rane. No tajna koju krijete od drugih je da ste pod ogromnim pritiskom svakog dana da ostvarite ono o čemu sanjarite i da poput superheroja lečite tugu i bol svojih bližnjih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs