Astrolog koji nikad ne greši tvrdi da će ovaj znak imati ludu sreću ovog leta: Čeka ih čaroban period i životna ljubav

Evo koji znak će biti najsrećniji ovog leta

Horoskop
20:32h
Astrolog koji nikad ne greši tvrdi da će ovaj znak imati ludu sreću ovog leta: Čeka ih čaroban period i životna ljubav
Foto: Shutterstock

Kraj maja donosi posebne astrološke događaje koji će uticati na sve znakove i doneti talas sreće i pozitivne energije. Jedan horoskopski znak će se istaći i doživeti uspeh na svim poljima.

Maj je mesec mira i sreće, a poznati ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će jedan horoskopski znak posebno uživati u ovom periodu. Predviđa da će im sve ići od ruke, a kraj maja će biti najuspešniji deo godine.

Rakovi, poznati po svojoj emocionalnosti i intuitivnosti, tokom ovog leta će doživeti uzvraćene emocije ljubavi. Sve što su očekivali od posebne osobe će se ostvariti, a njihov odnos će krenuti u pozitivnom smeru. Ovaj sklad može biti u ljubavnom ili poslovnom odnosu.

Rakovi su takođe vrlo maštoviti, a projekti na kojima su radili u slobodno vreme sada će dobiti priliku za uspeh.

Pavel Globa
foto: Printcreen/youtube

Kreativnost je vredna vrlina, a Rakovi će to shvatiti tokom poslednjih dana maja. Na suptilan način će popraviti odnose s osobom s kojom su imali nesuglasice, jer će obje strane biti spremne na iskren razgovor i međusobni kompromis.

Poznati ruski astrolog Pavel Globa izneo je i svoje prognoze za druge horoskopske znakove za kraj maja 2024. godine, otkrivši šta ih očekuje u ovom periodu.

Bikovi će se krajem maja suočiti s velikim izazovima, posebno u karijeri. Mnogi će biti prisiljeni donositi teške odluke, usklađujući poslovni i privatni život.

Knjiga, Čitanje, Zabava, Leto
foto: Anna Grigorjeva / Panthermedia / Profimedia

Ovnovima se savetuje da posvete više pažnje partneru i negovanju odnosa kako bi izbegli ozbiljne sukobe. Za njih će biti ključno održavanje ravnoteže u vezi.

Blizanci mogu očekivati nova poznanstva, posebno romantične prirode, uz mogućnost pronalaska prave ljubavi. Oni koji su već u vezi trebali bi poraditi na veštini izbegavanja sukoba kako bi sačuvali sklad.

Lavovi će imati izuzetno aktivan mesec koji zahteva stalnu pažnju i naporan rad kako bi postigli željeni uspeh i ostali na vrhu.

more, kupanje u moru, leto, plaža
foto: Shutterstock

Device će morati održavati ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Njihov radni pristup biće izazovan, ali je važno da ne zanemaruju vlastite interese i ne vrše pritisak na partnera.

Vage će se suočiti s mogućim svađama u porodici i s partnerom, a savetuje im se da porade na komunikacionim veštinama i taktu kako bi uspostavili normalnu interakciju i izbegli sukobe.

Žena, Sreća, Ljubav, Leto
foto: Shutterstock

Škorpije treba da budu oprezni i izbegavaju obećanja koja ne mogu ispuniti, kako bi izbegli neugodne situacije i sačuvali integritet.

Strelčevi mogu očekivati susrete s prošlošću koji bi mogli doneti zanimljive i važne lekcije.

Jarčevima se otvara prilika za nova poznanstva koja mogu otvoriti nove horizonte kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Ribe će uživati u novim poslovnim prilikama. Konačno će da dobiju šansu da pokažu svoje sposobnosti i budu primećene.

Stil/Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs