Horoskop za 28. maj: Lav gubi živce, Jarac uništava protivnika, a njim sledi povećanje plate

Dnevni horoskop za 28. maj kaže kako će Vaga uživati u ljubavi, dok će Ribe čekati da ovaj dan što pre prođe

Horoskop
07:57h Autor:
Horoskop za 28. maj: Lav gubi živce, Jarac uništava protivnika, a njim sledi povećanje plate
Horoskop za 28. maj 2024 godine, Foto: Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovan

Posao: Iznesite ideje o unapređivanju sredstava rada, modernizaciji, baš zbog pitanja dinamike posla. Možete očekivati vrlo dobru saradnju sa bliskim okruženjem, pa ukoliko je potrebno zatražite pomoć.

Ljubav: Neophodno je da se nešto promeni, da bi razbili ustaljenu svakodnevicu.

Zdravlje: Mogući manji problemi probavom.

Bik

Posao: Moguća je promena planova, iznenadni preokreti koji će vas primorati da idete u potpuno drugačijem smeru, i sve će vas to dosta nervirati.

Ljubav: Nekoliko lepih i interesantnih susreta trebalo bi da obeleži ovaj utorak. Neko će vas ozbiljno zainteresovati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci će danas posebno biti aktivni na svom polju- komunikaciji. Imate dosta energije i potrebno je da je usmerite u pravom smeru, možete ostvariti mnogo toga i biti zadovoljni rezultatima.

Ljubav: Ukoliko ste planirali zajedničko okupljanje sa prijateljima, po svoj prilici ćete uživati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Impulsivne reakcije vam sada nikako ne idu u prilog, pa pokušajte da razmislite pre nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka. Dosta toga ćete danas moći da završite, ako se budete dobro organizovali i držali prioriteta.

Ljubav: Pokušajte da više vremena provodite zajedno, dajte predloge za izlaske, druženja, ili jednostavno organizujte se u kućnoj varijanti i uživajte.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Lav

Posao: Saradnici vas mogu izbacivati iz takta povremeno, ali uspećete to da sredite. Suočite se sa izazovima i krenite dalje, vodeći računa da zaštitite pre svega sopstvene interese.

Ljubav: Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati zadovoljavajuće.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Devica

Posao: Većina stvari koju započnete će vam ići od ruke, posao ćete obavljati sa lakoćom i uz dobru podršku saradnika.

Ljubav: Dan je povoljan za druženje, izlaske sa prijateljima. Neće vam škoditi ni neki prijateljski savet.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Moguće je da na lakši način završite jedan poslovni dogovor koji dosta obećava.

Ljubav: Slobodne Vage možete očekivati komunikaciju i sa starim, ali i sa novim simpatijama. Biće vam zabavno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Solidan dan je pred većinom Škorpija, a nekima se iznenada mogu otvoriti šanse za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred Strelčevima, koji bi mogli da očekuju i neki novi povoljan poslovan dogovor, ili pozitivno okončanje nekih pregovora od ranije. Samo napred.

Ljubav: Oboje ste još uvek pod teretom loših situacija iz prethodnog perioda, ali makar jedan deo njih možete zaboraviti i ostaviti iza vas. Potrudite se da vaš odnos sa partnerom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i vizije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan u najavi je pred Jarčevima, očekuje vas poboljšanje u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja problematičnih situacija. Oprezni budite sa finansijama.

Ljubav: Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu, provodite vreme u druženjima sa rodbinom i prijateljima.

Zdravlje: Moguća iscrpljenost.

Vodolija

Posao: Imaćete veliku podršku od osoba koje cenite, one vam daju vetar u leđa i podstiču vas da uvodite promene, da radite stvari na drugačiji način, na vaš način da širite svoju poslovnu priču.

Ljubav: Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite sa prijateljima.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Pokrenute svoje ideje, svoja poslovna rešenja, svoju kreativnost i ne ustručavajte se da predložite nadređenima i kolegama da napravite promene u dnevnoj rutini i olakšate posao i sebi i drugima.

Ljubav: Odličan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogući su neki novi lepi dogovori, potrudite se da usrećite i sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs