OVI HOROSKOPSKI ZNACI NIKAKO NE BI TREBALI DA SE UPUSTE U VEZU: Možda ne znate ko je vaš idealan par, ali oni to nisu

Ovi znaci zodijaka ne bi trebalo da budu u ljubavnoj vezi, jednostavno nisu kompatabilni

Horoskop
Autor:
OVI HOROSKOPSKI ZNACI NIKAKO NE BI TREBALI DA SE UPUSTE U VEZU: Možda ne znate ko je vaš idealan par, ali oni to nisu
Foto: preentscreen/Instagram

Da li još uvek istražujete po tržištu upoznavanja? I nikako da kliknete sa onima sa kojima izlazite? Možda bi trebalo da pogledate svoj horoskopski znak, a pre nego što se upustite u novu vezu, otvorite oči i pogledajte horoskopski znak i svog potencijalnog partnera. Neki horoskopski znaci nisu baš stvoreni jedno za drugo.

Ovan (21. mart – 19. april) Ne bi trebalo da izlazite sa Jarcem (22. decembar – 19. januar).

Ovnovi krše pravila, dok su Jarci kreatori pravila. Stalno ćete se osećati kritikovanim od strane uravnoteženog Jarca. Spontanost ste samo vi.

Na primer, jarac teško može da izađe da jede bez rezervacije. Oboje ste orijentisani ka cilju, ali vredni Jarac je skoro oženjen svojim poslom. Osećaćete se kao da živite u vezi sa šefom, pa će vam možda biti teško da ispunite svoje dnevne potrebe za pažnjom.

Bik (20. april – 20. maj) Ne bi trebalo da izlazite sa Vodolijom (20. januar – 18. februar).

Čak i ako volite svoja pravila i tradicije, uz Vodoliju ćete se osećati kao robot. U vezi sa vam je 'sve oko' topline sa sporednom notom vintage šampanjca i francuske čokolade.

Vodolija je mnogo logičnija i previše egalitarna da bi platila svoju sklonost ka dobrom životu.

Raskid, Razvod, Svađa
foto: Shutterstock

Blizanci (21. maj – 20. jun) Ne bi trebalo da izlazite sa Škorpijom (23. oktobar – 21. novembar)

Igra zavođenja će svakako biti 'vruća' u ovoj kombinaciji, gde oboje šaljete nestašne poruke tokom dana. Ali stvari će skočiti kada pokušate da zaključite dogovor. Mislili ste da je to neobavezno flertovanje i da biste to mogli prihvatiti onako kako je došlo. Ne.

Škorpija zahteva da budete ekskluzivni pre nego što se i poljubite. Sa Škorpionovom voljom i šarmom, brzo ćete biti uvučeni u vezu.

Rak (21. jun – 22. jul) Ne bi trebalo da izlazite sa Strelcem (22. novembar – 21. decembar)

Divlji i slobodni Strelac juriša u vaš život poput uskovitlanog tornada – a ponekad je to upravo ono što vam treba da izađete iz svoje ljušture. Ali ne možete dugo živeti sa promenljivim obrascem, a da vaša krhkost ne postane previše.

Strelčev ludi društveni raspored će se 'sukobiti' sa vašom potrebom da se gnezdite. Kada ogolite svoju dušu, Strelac će se našaliti i neće razumeti vašu potrebu da provodite vreme sa porodicom.

Lav (23. jul – 22. avgust) Ne bi trebalo da izlazite sa Ribama (19. februar – 20. mart).

Sanjive Ribe će vas odmah očarati. Konačno, magični drug za igru koji će vam praviti društvo u zemlji snova. Ali budite oprezni. Možete izgubiti oslonac u stvarnosti ako ostanete budni do zore sa noćnim stvorenjem, Ribama.

Ali ispod zamišljene površine, raspoloženje Riba može postati burno i depresivno. Shvatićete lično kada Ribe padnu u mrak i ignorišu vaše poruke duže nego što Lav može da zamisli. I povrh toga, niko od vas nije posebno odgovoran za svoje finansije.

Par, Razvod, Raskid, Svađa
foto: Shutterstock

Devica (23. avgust – 22. septembar) Ne bi trebalo da izlazite sa Vagom (23. septembar – 22. oktobar)

Konačno neko ko može da ceni vaš fini ukus - i da zapravo sam smisli neke savršeno u redu predloge. Prvih nekoliko sastanaka će biti čista magija... ako možete da ih isplanirate. Vaga govori jezikom a la 'nazovi me možda', ali pre nego što se možete opustiti, morate da znate da li ova veza zaista vodi bilo gde.

Vage teško mogu da se obavežu na rezervaciju stola i odbijaju da se zaključaju u romantičnu vezu. Vaše strpljenje će na kraju biti tanje od anđeoske kose.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Ne bi trebalo da izlazite sa Devicom (23. avgust – 22. septembar)

Književna i kulturna Devica će odmah izgledati kao dobar spoj. Imate slična interesovanja i oboje uživate u finijim stvarima u životu. Ali Devica vođena rezultatima je u stalnoj misiji samopoboljšanja, dok vi više volite da vidite svet kroz sočivo latica ruže.

Pratićete svoju žurbi zahtevom Device za akcijom i preciznošću. Vi ste poklon koji ne štedi kada su u pitanju oni koje volite, pri čemu Devica može biti posebno pažljiva sa svojim novcem.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Ne bi trebalo da izlazite sa Blizancima (21. maj – 20. jun)

Iako ste beznadežno privučeni nepredvidivim stilom Blizanaca, vaša potreba da ih ionako povežete će izneti najgore. Nestalan stil komunikacije Blizanaca ostaviće vas nemirnim i sa stalnom željom da proverite svoj telefon, a njihova koketna priroda će vas učiniti ljubomornim.

Par, Raskid, Ljubav, Svađa, Veza
foto: Thinkstock

Strelac (22. novembar – 21. decembar) Ne bi trebalo da izlazite sa Rakom (21. jun – 22. jul).

Kulturni Rak je dobar prijatelj za druženje, ali držite ih u zoni prijatelja. U ime ljubavi, ovo delikatno stvorenje može postati zašećereno i lepljivo.

Vaš alarm će se oglasiti kada se Rak useli u vaš mali studio apartman nakon trećeg sastanka. A sentimentalne karte i pisma će vam najverovatnije biti previše.

Jarac (22. decembar – 19. januar) Ne bi trebalo da izlazite sa Ovnom (21. mart – 19. april)

Ovan je beba zodijaka, a vi ste hranitelj. Dinamika snage je jednostavno „isključena“. Osim ako ne tražite nekoga o kome ćete se brinuti, ova kombinacija će brzo postati ljubavna. Ovan će biti sasvim u redu da potroši vaše teško zarađeno bogatstvo i gomila svoje.

Vodolija (20. januar – 18. februar) Ne bi trebalo da izlazite sa Bikom (20. april – 20. maj).

Koliko god se divite Bikovim romantičnim gestovima, toliko će vas njihov strastveni intenzitet ostaviti preplavljenim. Samo ne razumete zašto moraju da čuju „volim te“ u svakoj poruci ili da postaju nesigurni kada se družite sa prijateljem bez njih.

Njihovi skupi ukusi su daleko ispod vaših humanitarnih preferencija. Dok naručuju ostrige i kavijar, radije biste dali donaciju u dobrotvorne svrhe. Konfliktne vrednosti će ubiti ovu hemiju.

Ribe (19. februar – 20. mart) Ne bi trebalo da izlazite sa Lavom (23. jul – 22. avgust)

Prilikom prvog susreta, bićete očarani Lavovim ekstrovertnim ponašanjem i samo ćete popiti 'još jedno piće', što će se pretvoriti u 48-časovni sastanak. Ali ko je osoba koja je pomela vaša rastrojena stopala?

Potrebi Riba da zarone u dublju vodu suprotstaviće se Lavova stalna potreba da se pokaže. Ponosnom Lavu je teško da bude ranjiv, i zbog toga ćete se osećati kao jedan veliki, rasejani nered.

Stil / femina

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs