HOROSKOP ZA 25. APRIL: Lav dobija pažnju koja mu treba, Strelčeve stiže umor, a NJIMA se smeši ogroman dobitak

Dnevni horoskop za 25. april kaže kako će Jarac biti uspešan, Bik će tražiti izlaz iz problema, a oni će dobiti podršku

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 25. APRIL: Lav dobija pažnju koja mu treba, Strelčeve stiže umor, a NJIMA se smeši ogroman dobitak
Foto: Marco Provvisionato/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovan

Posao: Nema prepreka na ovnovskom profesionalnom putu ovog četvrtka. Mogli biste i drugima da pripomognete oko zajedničkih ciljeva.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture, samo pazite da ne zabrljate.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja kod većine Bikova. Ne bi bilo mudro hvatati se u koštac sa novim obavezama, a da prethodne niste priveli kraju, pa krenite redom korak po korak

Ljubav: Bićete u veoma optimističnoj, veseloj fazi pa je očekivano da pozitivno delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca sigurna u svoje mogućnosti, i sa velikom energetskom potporom trebalo bi da realizuje sve započete obaveze u svom ritmu i bez većih izazova.

Ljubav: Signali za nove ljubavne avanture biće prisutni ovog dana, bitno je da ih uočite i registrujete na vreme.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Rakove, a posebno se možete istaći na polju komunikacije. Moguća je i neočekivana nova poslovna ponuda.

Ljubav: Posebnu vrstu iskušenja mogli biste očekivati prilikom potvrde da u poslovnom okruženju postoji osoba koja već duži period gaji potisnuta fina osećanja prema vama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Nastavlja se period pojačanog i uspešnog angažovanja kod većine Lavova da se bez većih problema izbore sa svim izazovima.

Ljubav: Verovatno ništa bitno novo neće se desiti tokom ovog dana na ljubavnom planu, ipak ne bi bilo loše da za nijansu spustite kriterijume i očekivanja.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore i formalnosti pa se potrudite ne napravite neki propust.

Ljubav: Što se vas tiče nema razloga da bilo šta ozbiljnije preispitujete kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Bitno je da i druga strana bude na istoj talasnoj dužini.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Jedan od jačih aduta tipičnih Vaga biće kreativnost pa je sasvim logično očekivati da se posebno tu istaknete.

Ljubav: Bilo da ste zadovoljni ili ne postojećom situacijom u sferi ljubavi, čeka vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih poznanstava, ili podizanja na viši nivo već postojećih odnosa. Uživajte.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Obratite pažnju na neki ortački posao koji vam može biti ponuđen, povoljne su okolnosti da se i takva vrsta aktivnosti konačno pokrene.

Ljubav: Dozu pozitivnog nemira i uzbuđenja može vam doneti znak pažnje neke potpuno nove osobe na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka.

Strelac

Posao: Osećaj da sve možete, i sa lakoćom preskačete poslovne prepreke, biće dominantan ovog četvrtka. To se ne može reći i za finansije, tu budite malo oprezniji.

Ljubav: Osoba koja vam se već neko vreme veoma dopada trebalo bi da vredi truda, stoga ne oklevajte previše .

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete možda čak i uspešniji dan od realnih očekivanja.

Ljubav: Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka dragoj osobi i uživate.

Zdravlje: Solidno.

Vodolija

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Vodolije ovog četvrtka, što bi moglo da izazove dozu nervoze i nestrpljenja. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom.

Ljubav: Ovo nije dan za velike planove i krupne promene u sferi ljubavi. Misli su vam na sasvim drugoj strani.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Neke nove neočekivane poslovne prilike mogu vam se danas ukazati, a vi budite spremni na to da ih zgrabite, jer se ne dešava tako često da budete u ovakvoj poziciji.

Ljubav: Stavite sebe u prvi plan, opustite se i uživajte u onim malim sitnicama koje život čine lepim. Obradujete sebe i dragu osobu nekim izlaskom, šetnjom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs