VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Ovnove muči PROŠLOST, Jarčevi će biti POVREĐENI, a NJIH čeka IZNENAĐENJE

Saznajte šta vam ljubavni horoskop za maj 2024. godine donosi.

Horoskop
19:46h
VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Ovnove muči PROŠLOST, Jarčevi će biti POVREĐENI, a NJIH čeka IZNENAĐENJE
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

OVAN

Maj 2024. godine vam poručuje da, bez obzira koliko je prošlost divna, ona ne bi trebalo da postane "kavez" za vašu sadašnjost. Sećajte se najboljih trenutaka sa zahvalnošću, ali ne dozvolite da postanu senka koja zamračuje budućnost. Budite otvoreni za nova iskustva, sastanke i mogućnosti. Samo od vas zavisi koliko će ljubavni život u ovom mesecu biti svetao i bogat.

BIK

Posvećenost poslu vam ne ostavlja vremena za sebe. Smatrate da ste nedostojni ljubavi ili niste u stanju da izgradite jake odnose. Uverenje da je karijera sve što vam treba, može da vam oteža pronalaženje unutrašnje harmonije. Zbog toga, astrolozi vas savetuju da u maju 2024. počnete da brinete o sebi i svom ličnom životu.

BLIZANCI

Opsednutost poslom vas sprečava da pronađete ljubav. Ponekad je to samo izgovor za one koji ne žele da traže partnera. Ne dozvolite da negativne misli utiču na vaš pogled na svet. Oko vas je mnogo zanimljivih ljudi sa kojima možete da komunicirate i delite vreme. Dajte suprotnom polu priliku da se izrazi.

RAK

Ljubavni horoskop za maj 2024. godine kaže da ćete se iznenaditi svojom aktivnošću u sferi ličnih odnosa. Vaša neobična odlučnost će vas "gurnuti" na nove sastanke i poznanstva. Tipično stidljivi i introvertni, otvorićete se drugima i omogućiti im da vide vaše najbolje kvalitete, kao što su smisao za humor, privlačnost i prijatni maniri.

LAV

Pravi ste magnet za druge! Vaša harizma i privlačnost ne prolaze nezapaženo. Znaćete kako da zaintrigirate osobu koja vam se dopada i kako da pokrenete razgovor na bilo koju temu. To govori o vašoj inteligenciji i dubokom unutrašnjem svetu. Čak i ako budete imali poteškoća na ljubavnom polju, znaćete kako da započnete veu i brinete o partneru.

DEVICA

Vi ste prirodni vođa u ljubavi! Vaša lepota, šarm i drugi kvaliteti čine vas veoma privlačnim. Ipak, zapamtite da najviše treba da cenite lojalnost, iskrenost i plemenitost. Horoskop savetuje da budete partner sa osobom sa kojom možete da budete svoji bez straha od izdaje. Maj 2024. biće lep mesec za vas, naglašena je romantika.

VAGA

Ovog meseca ćete doživeti vrtoglav uspeh u karijeri. Ipak, ne zaboravite da ljubav takođe igra važnu ulogu u životu. Moći ćete da nađete vremena za romantiku, što će biti dašak svežeg vazduha u vašem užurbanom životu. Ne treba da tražite prednosti u vezi. Novac ne može da zameni iskrena osećanja.

ŠKORPIJA

Škorpije, vreme je da se fokusirate na svoj lični život! Vaša privlačnost nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ali zapamtite da što više pažnje privlačite, to ćete imati više dilema. Ne gubite vreme na one koji nisu pravi za vas. Budite iskreni i ako je vaš izbor već napravljen, dajte do znanja drugima da nemaju šanse.

STRELAC

Ako mislite da vam ljubav i romansa ne trebaju, varate se. Vi možete da budete sami godinama, a da ne shvatite svoju istinsku želju da pronađete partnera. Ipak, horoskop kaže da samo morate sebi da priznate ovu potrebu i život će početi da se menja. Odbacite okove, otvorite se novim osećanjima i prestanite da se plašite duševnih rana.

JARAC

Bićete ranjive prirode koja oštro reaguje na ono što se dešava. Nezadovoljstvo voljenih može da vas popvredi, ali astrolozi savetuju da ne gubite samokontrolu i da trezveno procenjujete svoje postupke. Ne tražite odobrenje, ponašajte se kako mislite na treba. Preterana zavisnost od vašeg partnera ili stalno očekivanje njegove podrške može da vam smeta.

VODOLIJA

Predstoji vam period preispitivanja u svom ličnom životu. Ako ranije niste razmišljali o dugoročnim planovima sa svojim partnerom, sada je pravo vreme. Razmislite da li želite da povežete svoju sudbinu sa njegovom. Ako vaš partner želi ozbiljan razvoj odnosa, započnite iskren razgovor. Vaš ljubavni horoskop za maj 2024. je sinonim za harmoniju i jednakost, što je osnova jakih veza.

RIBE

Znaćete kako da sakrijete svoja iskustva. Iza maske smirenosti mogu da se kriju tuga, samokritičnost i želja da se zaboravi na greške iz prošlosti. Da biste pronašli duhovnu harmoniju, treba da oprostite sebi, oslobodite se zamerki i prihvatite život. Oslobođeni unutrašnjih barijera, osetićete nalet snage, samopouzdanja i unutrašnje lepote koja će očarati one oko vas!

(Mondo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs