"NIJE DO TEBE, DO MENE JE": Na ovaj način horoskopski znaci potpuno nesvesno uništavaju svoje ljubavne veze

Kada u vezi nešto ne štima možda niste ni svesni da je upravo vi ovako sabotirate i narušavate sebi odnos sa partnerom.

Horoskop
Autor:
"NIJE DO TEBE, DO MENE JE": Na ovaj način horoskopski znaci potpuno nesvesno uništavaju svoje ljubavne veze
"Nije do tebe, do mene je", Foto: Shutterstock

Šta da radimo kada pronađemo osobu koja je po svim važnim kriterijumima kompatibilna našoj ličnosti, ali ipak nešto ne štima. Šta je u pitanju, da li smo možda sami krivi, a da toga nismo ni svesni?

Međuljudski odnosi, posebno ljubavne veze, izuzetno su kompleksni i zahtevaju mnogo strpljenja, tolerancije i poštovanja. Različiti karakteri ljudi nekada se odlično slažu, a nekada, ma koliko se trudili, ne mogu pronaći zajednički jezik.

Par, Razvod, Raskid, Svađa
foto: Shutterstock

Naime, neke osobe su sklone sabotiranju sopstvenih veza, vrlo često nesvesno, a razlog za to može ležati u zvezdama.

Evo na koji način svaki horoskopski znak uništava svuju vezu:

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti, što može dovesti do brzog donošenja odluka, bez da prethodno razmisle o posledicama. Ta naglašena brzopletost može ih naterati da povrede partnerove osećanja ili da u vezu unesu nepotrebni haos. Vezu znaju da ugroze i izraženom arogancijom, te je neophodno da partnera posmatraju kao sebi ravnog, što i jeste.

Bik

Bikovi mogu biti tvrdoglavi i uopšte se teško prilagođavaju promenama. Ta njihova sklonost rutini može sputati napredak veze i potencijalno uzrokovati nesporazume s partnerom. Bikovi, da bi vaša veza uspela, morate pokazati toleranciju i strpljivo graditi odnos, bez bockanja rogovima.

Razvod, Brak, Veza
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj naravi, što može stvoriti osećaj nestabilnosti u vezi. Njihova konstantna potreba za stimulacijom i novim iskustvima može zbuniti i iscrpeti njihovog partnera. Ljubavni odnos zahteva sigurnost i ravnotežu, te se potrudite da svoj avanturistički duh držite pod kontrolom.

Rak

Rakovi su izuzetno emotivni i dugo pamte stare rane i povrede. Ako nisu oprezni, mogu nepravedno optužiti partnera za emocionalne traume iz prošlosti - koga ujede zmija, taj se plaši i crva. Posmatranje novog partnera kroz vizuru starog odnosa nikada nije dobro za vezu.

Lav

Lavovi su prirodno dominantni i vole biti u centru pažnje. Ova njihova potreba za kontrolom može stvoriti neravnotežu u vezi, posebno ako se njihov partner ne oseća cenjeno. Potreba za stalnim dokazivanjem ljubavi može kod partnera stvoriti osećaj nesigurnosti i čak dovesti do raskida.

veza, svađa, par, ljubav
foto: Shutterstock

Devica

Device su često perfekcionisti, te imaju tendenciju previše analizirati sve oko sebe. Ova njihova sklonost kritici može dovesti do napetosti u vezi, a njihov partner se može osećati kao da nije dovoljno dobar.

Vaga

Vage teže harmoniji i izbegavaju konflikte. Ali ta njihova težnja za mirom može dovesti do zanemarivanja stvarnih problema u vezi, što na kraju može stvoriti još veće probleme. Nikada nije dobro gurati probleme pod tepih!

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti i strasti, ali takođe mogu biti posesivni. Ova posesivnost može gušiti partnera i stvoriti napetosti u vezi. Njihova strastvena priroda, takođe nekada može biti previše za partnera.

Strelac

Strelci su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Ova nezavisnost može stvoriti osećaj udaljenosti u vezi, zbog čega se partner može osećati zapostavljeno.

veza, partneri
foto: Profimedia

Jarac

Jarčevi su ozbiljni i često preuzimaju na sebe prevelik teret. Ova njihova okrenutost prema poslu može ih dovesti do toga da zanemare svoje romantične odnose. Nekada im je jako teško da naprave ravnotežu između privatnog i poslovnog života, pa će i svoje partnere tretirati kao zaposlene.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnosti i težnjom za slobodom. Iako je to jedna od njihovih snaga, može stvoriti probleme ako se njihov partner oseća zapostavljeno.

Ribe

Ribe su vrlo osetljive i često preuzimaju emocije drugih. Ako ne postave granice, mogu se lako izgubiti u emocijama partnera zanemarujući vlastite potrebe, te se mogu osećati neshvaćeno i nesrećno u vezi, prenosi SD.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs