SOFIJA JE INTERNET SENZACIJA: Celulit je ne brine i na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez filtera i fotošopa

Ovu mladu manekenku na društvenoj mreži Instagram prati 2,8 miliona ljudi a ona svakodnevno objavljuje fotografije bez obrade što oduševljava njene pratioce.

Lifestyle
Autor:
SOFIJA JE INTERNET SENZACIJA: Celulit je ne brine i na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez filtera i fotošopa
Manekenka je postala totalna internet senzacija., Foto: A.L.L PIX / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sofija Jamora je prava zvezda na društvenim mrežama, gde je na Instagramu prati skoro pa 3 tri miliona ljudi. Zaštitno je lice mnogih poznatih brendova i učestvuje u raznim kampanjama.

Njene fotografije oduševljavaju pratioce širom sveta koji joj ostavljaju bezbroj pozitivnih komentara. Svoju slavu je upravo stekla svojim prirodnim izgledom i samopouzdanjem da okači fotografije baš takve kakve jesu.

Objavljujući svoje slike i videe u kupaćim kostimima čije je ujedno i zaštitino lice, Sofija je privukla milione obožavatelja. Sve veća popularnost donela joj je i uloge u različitim muzičkim spotovima.

Skoro pa da ništa nije poznato iz njenog privatnog života koji vešto krije. Jednom prilikom je izjavila da nije mnogo uživala u detinjstvu ali da neizmerno poštuje i voli svoju majku koja joj je igrala ulogu i oca i majke.

Rođena je 6. maja 1997. u Kalabasasu, Los Anđeles, Kalifornija. Svoju karijeru je počela jako rano, sa 18 godina kada ju je uočio suosnivač i dizajner Frankies Bikinis-a.

Ugledala ju je i lepoj manekenki ponudila priliku da radi u njenoj agenciji. Dok je radila za Frankies Bikinis i LovePiper, otvorila je svoj Instagram nalog u avgustu 2015. godine a od tad beleži neverovatan uspeh u karijeri. Mnogi joj predviđaju uspešnu sudbinu top modela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs