ZVEZDA 90-IH KOJA JE HARALA MUZIČKOM SCENOM: Proslavio je hit "Tek je 12 sati" a danas sa 53 godine izgleda fantastično

Generacije su odrastale uz hitove devedesetih a ona je bila jedna od najpopularnijih pevačica tog perioda.

Celebrities
Autor:
ZVEZDA 90-IH KOJA JE HARALA MUZIČKOM SCENOM: Proslavio je hit "Tek je 12 sati" a danas sa 53 godine izgleda fantastično
Zvezda devedesetih koja je harala muzičkom scenom, Foto: printscreen/youtube/ electroteam

Jedan od najvećih hitova devedesetih je pesma „Tek je 12 sati“. Ovu numeru izvela je pevačica Ivana Vrdoljak, poznatija pod umetničkim imenom Vanna. Mnoge generacije odrastale su uz ovaj hit i uz nju su ludovali na žurkama.

Iako je najpre angažovana sa ciljem da peva prateće vokale u tada popularnoj grupi E.T., nakon neviđenog uspeha pesme „Tek je 12 sati“, Vanna je postala članica benda.

Time je „zacementirala“ svoje mesto na muzčkoj sceni . Snimila je 4 albuma sa grupom, u periodu od 1992. do 1996. godine, nakon čega je donela odluku da započne solo karijeru.

Zvezda devedesetih je 2001. godine predstavljala je Hrvatsku na Pesmi Evrovizije sa numerom „Strune ljubavi“. Pevala je na engleskom jeziku i završila najveće muzičko takmičenje na desetom mestu sa osvojenih 42 poena.

Neke od pesama koje su ostale upamćene u njenoj samostalnoj karijeri su „Sjaj“, „Ledeno doba“, „24 sata“, „Ispod istog neba“…

Pevala je i sa grupom Neverne Bebe njihovu pesmu “ Za tvoje oči“, a 2015. na festivalu Sunčane skale sa pesmom „Probaj“ oduševila publiku.

Vanna se oduvek trudila da svoj privatni život drži što dalje od medija i javnosti. Njeno srce davno je osvojio producent Andrija Vrdoljak, za kojeg se udala 1998 godine. Ponosni su roditelji dvoje dece – ćerke Jane i sina Luke.

Vanna je i danas aktivna u muzičkom svetu, a na svom Instagram profilu objavljuje fotografije kako one sa mikrofonom u ruci, tako i svakodnevne trenutke iz života dok odmara u uživa pored mora, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs