OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA NIJE POTREBNA SRODNA DUŠA: Oni nisu nesrećni usamljenici i ne opterećuju se izborom partnera

Njima definitivno nije potrebna srodna duša i to ne doživljavaju kao sopstveni nedostatak

Horoskop
Autor:
OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA NIJE POTREBNA SRODNA DUŠA: Oni nisu nesrećni usamljenici i ne opterećuju se izborom partnera
Horoskopski znaci kojima nije potrebna srodna duša, Foto: Shutter

Mnogi ljudi na odsustvo partnera gledaju kao na neku vrstu mane koju moraju što pre otkloniti. Spremni su da spuštaju standarde i da ulaze u veze sa prvom osobom koju upoznaju samo da u očima drugih ne bi izgledali "nesrećno i usamljeno".

Svakako da ima i onih koji uopšte nisu opterećeni svojom samoćom i svesno je biraju spram loših odnosa sa partnerima. Njihova samoća im je prijatnija spram različitih veza.

Devojka, More, Samoća, Odmor, Priroda, Leto, Žuta haljina, Talasi
foto: Shutterstock

Devica

U životu Devica, sve je strogo postavljeno na policama. Predstavnici ovog znaka žive po sopstvenom rasporedu, prema sopstvenim pravilima, koja su formirana tokom godina. Narušiti ih je pravo svetogrđe. Stoga, kada se pored Device pojavi osoba koja narušava njen način života, to postaje stresno za nju.

Osobe rođene pod ovim znakom vrlo često pate povodom činjenice da partner dolazi da narušava njihov način života. Ovom znaku je mnogo udobnije da živi samostalno nego da se prilagođava nečijem načinu života. Podložni su stalnim raspravama zbog toga što ne odustaju od svojih pravila.

Jarac

Stereotip da Jarac provodi dan i noć na poslu zapravo nije toliko neosnovan. Predstavnici ovog zemljanog znaka zaista svo svoje slobodno vreme posvećuju omiljenoj razonodi. Nemaju vremena za romantične avanture u svom pretrpanom rasporedu, previše je drugih, primarnijih zadataka.

Zbog činjenice da stalno nestaje u kancelariji ili se sapliće o papire kod kuće, svađe će se sa njim pojavljivati s vremena na vreme.

muškarac, posao
foto: Profimedia

Vodolija

Činjenica da vazdušni znaci beskrajno cene svoju slobodu, čini se da je apsolutno tačna. Najistaknutiji među njima je svakako Vodolija. Njeni predstavnici mrze kada neko zadire u njihov lični prostor. Mnogo im je udobnije u samoći nego u društvu opsesivnog obožavaoca.

Ipak, Vodolije jesu u stanju da uđu u romantičnu vezu ili čak brak. Najvažnija stvar koju njihov partner treba da zapamti je da s vremena na vreme poštuje želju ovog znaka da bude sam sa sobom i svojim mislima. To ne znači da se Vodolija nije zaljubila u vas ili da ste je odgurnuli nečim, samo joj je potreban lični prostor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs