4 ZNAKA KOJA OTKRIVAJU DA JE ŽENA NEVERNA MUŽU: Ovo nikad ne ignorište, ako se ponavlja duže vreme sigurno IMA DRUGOG

Prevara je razlog broj jedan za razvod, a ova 4 znaka ukazuju da žena ima ljubavnika.

Ljubav
10:37h Autor:
4 ZNAKA KOJA OTKRIVAJU DA JE ŽENA NEVERNA MUŽU: Ovo nikad ne ignorište, ako se ponavlja duže vreme sigurno IMA DRUGOG
4 znaka koja otkrivaju ženu koja vara muža, Foto: Shutterstock

Prevara nikad nije ni lepa ni dobra stvar, nevezano da li je to učinila žena ili muškarac.

Uglavnom važi pravilo da su muškarci ti koji su neverniji, jer "njima je to u krvi", dok se za žene smatra da ako to rade, imaju opasnog povoda.

Prevara nikada nije opravdana
Prevara nikada nije opravdana foto: Shutterstock

Tokom godina sproveden je ogroman broj istraživanja i verovali ili ne, odgovor je uvek isti, i ne znamo da li će vam se dopasti: pripadnice lepšeg pola u proseku imaju 2,3 ljubavnika, dok muškarci imaju 1,8 ljubavnica. Dakle, odgovor je da su žene te koje više varaju.

Ali kod žena razlog broj jedan za prevaru zapravo nije se*s, već osećaj emocionalne uskraćenosti. Žene su često neverne jer se osećaju usamljeno ili im smeta što ih partner doživljava zdravo za gotovo. Žele da se ponovo osete željeno i cenjeno. A mnoge žene čak kažu da varaju kako bi spasle svoju vezu.

Žene često varaju jer se ne osećaju voljeno u vezi
Žene često varaju jer se ne osećaju voljeno u vezi foto: Shutterstock

Za sve one koji sumnjaju da ih partnerka vara, tu su neki od znakova na koje treba obratiti pažnju. Ali ne treba zaboraviti da samo zato što sumnjate na neveru, ne znači da je to istina. Za bilo koju od ovih promena može postojati nedužno objašnjenje, piše večernji.hr.

  • Odjednom postaje manje privržena ili taktilna (ili više nego inače)
  • Promene u njenoj uobičajenoj rutini: Ako počne da se stalno vraća s posla kasno ili odlazi često na poslovne sastanke
  • Postaje jako tajnovita u vezi sa svojim navikama na telefonu i internetu: možda promeni lozinke, sakrije telefon ili počne da prima pozive u drugoj sobi
  • Počinje da stavlja više šminke ili parfema bez vidljivog razloga ili se oblači seksi kada ide napolje sa svojim prijateljicama, a tako nije bilo ranije
    Postoje znakovi koji mogu da ukažu na prevaru
    Postoje znakovi koji mogu da ukažu na prevaru foto: Shutterstock

Ljubomora boli i otežava razumno delovanje. Iako bi partner mogao da reaguje u afektu, to neće pomoći ni njemu ni vezi. Samo će oterati ženu. Zato treba duboko udahnuti i umesto toga razgovarati s njom. Treba je zamoliti da bude iskrena. Ako ona prizna da je prevarila partnera i oboje žele da pređu preko toga i da ojačaju svoju vezu, treba da odluče da zajedno rade na ponovnoj izgradnji poverenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs