čuvena dadilja se vraća na velike ekrane

Povratak Meri Popins: Klasičan film u novom ruhu za mlađe generacije!

Emili Blant preuzima čuvenu ulogu kojom se Džuli Endruz proslavila 1964. godine

Filmovi
11:17h Autor:
Povratak Meri Popins: Klasičan film u novom ruhu za mlađe generacije!
Foto: Profimedia

Dugo očekivani oficijalni trejler za film Povratak Meri Popins pojavio se na Jutjub. Glavnu ulogu čuvenog klasika, Meri Popins, ovaj put tumači engleska glumica Emili Blant.

Možete da očekujte da od trejlera dobijete žmarce od nostalgije, jer uključuje sve najpoznatije asocijacije na legendarni film, poput sletanje Meri sa kišobranom, šaroliku animaciju, i Meri koju ljutito gleda sopstveni odraz u ogledalu.

Trudna Emili Blant spasila život Meril Strip: Za dlaku izbegla smrt!

U novom filmu Meri Popins se vraća u London dvadeset pet godina nakon originalne priče, i ponovo se spaja sa Benksovima, decom iz prvog dela koja su sada odrasla.

Emili Blant je navela kako njena verzija čuvene dadilje neće biti kopija Džuli Endruz, a toliko je bila posvećena da stvori novu interpertaciju ovog čuvenog lika da nije ni gledala film dok se spremala za ulogu:

"Film sam gledala kao dete, ali nisam mu se vraćala jer sam htela da napravim sopstvenu verziju. Moj utisak Meri iz knjiga je da je ona luckasta, ekscentrična, urnebesna i neverovatno bezobrazna i sujetna. Sviđa mi se ideja kako ona dolazi, preuzima kontrolu, i sve okrene na bolje".

foto: Profimedia

Pored Emili, ostale uloge tumače Kolin Firt, Emili Mortimer, Ben Viršav i Meril Strip. Ulogu odžačara Džeka preuzima zvezda mjuzikala Lin-Manuel Miranda, dok se i sam originalni Džek, legendarni Dik Van Dajk, pojavljuje u filmu.

A za sve prave fanove ovog klasika, možemo da kažemo samo sledeće: Superkalifradžilistikekspialidoušs!

Ova žena je pre dva meseca imala stomak do zuba i 20 kg viška: Pogledajte je sada! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs