SVI SU BRUJALI O FATALNOJ LEPOTI SRPKINJE NAKON OVE ULOGE: Ruška je sad još ZANOSNIJA, a nećete verovati čime se BAVI

Prelepa Ruška iz filma "Toma" oplemenila je ceo projekat svojom neverovatnom pojavom, a upravo ta uloga joj je umnogome promenila tok sudbine.

Celebrities
11:10h Autor:
SVI SU BRUJALI O FATALNOJ LEPOTI SRPKINJE NAKON OVE ULOGE: Ruška je sad još ZANOSNIJA, a nećete verovati čime se BAVI
Ruška iz filma "Toma", Foto: Printscreen Youtube - Boris Keeper

Tamara Jovanović, devojka koja se pojavljuje u prvim kadrovima filma "Toma" očarala publiku svojom prirodnom lepotom i neodoljivim osmehom, po kojem je postala prepoznatljiva. Prelepa mlada glumica kovrdžave kose sasvim slučajno je dobila svoju prvu ulogu - prvu ljubav Tome Zdravkovića. Iako je od premijere filma prošlo dve godine, javnost i dalje priča šarmantnoj Rušku, koja je i dalje pred kamerama, ali u malo drugačijoj profesiji.

Trenutno je na poziciji urednice emisije "Romanipen" na RTS-u, koja se bavi životom romskog naroda. U ovom projektu među sagovornicima je bila i pevačica Zejna, koja je otvoreno govorila o problemima sa kojima se suočavala zbog svom porekla. A, između ostalog, ova vlasnica posebnog glasa, uapravo je pevala u filmu pesmu posvećenu zanosnoj Ruški.

Tamara je rodom iz Mionice i godinama radi kao kustot rodne kuće Živojina Mišića i vrlo je angažovana u Turističkoj organizijaciji. Posle premijere,postala je veoma popularna, a njen život od tada intrigira javnost.

- Malo su zbunjeni, gledaju me. Mislim, ja vidim na njihovim licima da im je to pitanje u glavi:"Da li si ti ona devojka koja glumi u filmu? Nisi progovorila ni reč, a toliku emociju si dala, ostavila toliki utisak..." Znače mi ti komentari - rekla je glumice jednom prilikom u emisiji "Prvi red".

Priznaje da su joj Bjela i film "Toma" promnili život iz korena.

- Ta prilika se ne pruža baš svakome. Svi misle da sam bila na nekom kastingu. Pošto ja pevam u jednoj grupi "Mione", direktoru Doma kulture Valjeva je bio potreban statista, tako da je on mene preporučio. Otišla sam tamo, upoznala sam Bjelu... Bjela je zaista divan čovek, celom ekipom sam oduševljena i stvarno su mi svi dragi... Kada bih morala da izdvojim, onda je to Petar (Benčina) - rekla je devojka iz Mionica.

A osim što sjajno glumi, izvrsno i peva, te ima dara i sa slikanje, u čemu uživa kada ima slobodnog vremena.

- Mislim da ću ići tim koracima muzike. Ipak je muzika nešto što mi je u porodici, znači od malih nogu, otac mi isto svira, brat pohađa Nižu muzičku školu... Ja bih volela da nastavim sa ovim (glumom) i videćemo da li će mi se ukazati još neka prilika - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs