zvanično je!

Vraćaju se Sopranovi: Film o najpoznatijoj mafijaškoj porodici dobija svoj nastavak!

Kreator serije koju jednako volimo i deset godina nakon završetka prikazivanja, potvrdio je glasine o snimanju filma koji će Tonija Soprana prikazati kao dečaka

Filmovi
15:58h Autor:
Vraćaju se Sopranovi: Film o  najpoznatijoj mafijaškoj porodici dobija svoj nastavak!
Foto: Profimedia

Postoji celi niz mafijaških filmova i serija, pa čak i celi niz dobrih mafijaških filmova i serija, ali većina će se složiti da je serija "The Sopranos" kategorija za sebe. Tonija Sopranosa i nezgode njegove porodice, poslovne saradnike smo pratili od 1999. do 2007. godine, a brojne scene pamtimo i danas.

S obzirom na rastući trend revivala starih projekata, poslednja vest je došla kao logičan sled. Naime, kreator serije Dejvid Čejs je sada i zvanično potvrdio da će "The Sopranos" dobiti svoj prednastavak, i to na filmskom platnu.

Radni naziv filma je "The Many Saints of Newark", a za sada je poznato tek da je radnja smeštena u 60-e godine prošlog veka, u vreme pobuna u Njuarku, obeleženo velikom netrpeljivošću između Italijana i Afroamerikanaca.

Tonija Soprana ćemo gledati kao dečaka, ali još uvek nije poznato koji će glumci biti angažovani, ni ko će režirati film. Ipak, već se zna da je scenario gotov, a napisali su ga upravo Dejvid Čejs, koji će film i producirati, kao i Lorens Koner, koji je takođe napisao brojne epizode "The Sopranosa".

Pažljivo ćemo pratiti sve nove informacije i odbrojavati dane do premijere!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs