Od 12. decembra na velikom platnu

Uskoro u bioskopima - Hobit: Šmaugova pustošenja 3D (FOTO)

Avanture Hobita se nastavljaju, ali sada u epskom poduhvatu, kako bi se povratilo izgubljeno kraljevstvo patuljaka, a među poznatim glumcima u ovom ostvarenju pojaviće se Kejt Blanšet, Orlando Blum i Martin Frimen
Filmovi
23:56h Autor:
Uskoro u bioskopima - Hobit: Šmaugova pustošenja 3D (FOTO)
Foto: AP

Film "Hobit: Šmaugova pustošenja 3D" reditelja Pitera Džeksona stiže u srpske bioskope 12. decembra.

Ovaj film je drugi deo trilogije urađene po romanu "Hobit", Dž.R.R. Tolkina. Radnja sva tri filma smeštena je u Srednju zemlju, 60 godina pre "Gospodara prstenova".

U filmu "Hobit: Šmaugova pustošenja" nastavlja se avantura Hobita Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, ide u epski poduhvat - da povrati davno izgubljeno kraljevstvo patuljaka, Erebor.

Družina je sada krenula ka istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože - Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih šumskih vilenjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada, strašnijom od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost, već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja - sa zmajem Šmaugom.

U filmu igraju Martin Frimen, Benedikt Kamberbeč, Elajdža Vud, Ian Mekelan, Ričard Armitaž, Kejt Blanšet, Endi Serkis, Kristofer Li, Orlando Blum.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Hobitfilm