Sjajni glumci, odlične priče

Božićni filmovi za parove: Top 5 najlepših! (VIDEO)

Muškarci i žene teško se slažu oko izbora filmova, ali ove će obožavati oba pola

Filmovi
Autor:
Božićni filmovi za parove: Top 5 najlepših! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Božić je vreme uživanja s najmilijima, vreme za utopljavanje na kauču sa partnerom i gledanje filmova u nedogled!

Ipak, najlepše božićne filmske priče ujedno su i one ljubavne, a ako vaša jača polovina baš i ne preferira takva ostvarenja, ovih pet kompromisnih filmova sigurno će im se dopasti!

1. Divan život Filmski klasik koji je ove godine proslavio 70. rođendan definitivno zaslužuje prvo mesto na listi. "Divan život" je prvenstveno porodični film, a ako ga već niste gledali, sada je savršeno vreme za to. Radi se o liku Džordžu koji je očajan i izgubio je volju za životom, a glumi ga Džejms Stjuart. Na Badnji dan ga posećuje njegov anđeo čuvar koji mu pokazuje kakav bi bio život njegovih voljenih bez njega i koliko je zapravo tuđih života promenio.

Najbolji božićni film svih vremena: Snimljen davne 1960. godine! (VIDEO)

2. Dnevnik Bridžit Džouns Iako se ne radi o tipičnom božićnom filmu, bolje od luckaste Bridžit ne može.

Rene Zelveger kao glavni lik nasmejaće vas do suza dok pokušava da pronađe dečka. Izbor je pao između ozbiljnog odvetnika Marka Darsija, kojeg glumi Kolin Firt, i Bridžitinog šefa Danijela Clivera, kojeg glumi Hju Grant. Kako će ovaj ljubavni trougao da se završi zanimaće i vašeg partnera.

3. Ljubav i praznici Kako bi Iris i Amanda, odnosno Kejt Vinslet i Kameron Dijaz, tokom božićnih praznika pobegle od ljubavnih problema, one odluče da zamene domove jedna s drugom. Tu u priču ulaze Džek Blek, kao Amandin prijatelj kojeg Iris upoznaje i Džud Lo, kao Irisin brat, a između njega i Amande postoji snažna hemija. Čini se kako je nekad beg na drugi kontinent najbolja opcija!

Top 5 kostimiranih ljubavnih filmova: Jake i tvrdoglave, sve su radile zbog ljubavi! (VIDEO)

4. Beli Božić

Još jedan božićni klasik u kojem ćete uživati kao par. Ovoga puta u glavnoj ulozi se našao Bing Krozbi, koji u filmu izvodi i slavnu pesmu Beli Božić. Radi se o dvojici vojnika koji nakon rata postanu izuzetno popularni zabavljači.

Jedne večeri odluče da pogledaju zabavljački duo dve sestre, i tu već kreću "problemi". Ovaj mjuzikl definitivno je nezaobilazan za ovo doba godine ako želite da osetite onaj zlatni holivudski božićni ugođaj.

5. Zapravo ljubav Ovo je jedan od najpopularnijih i najobožavanijih božićnih filmova. Naravno, s razlogom nosi ove epitete. Ljubav u ovom naslovu označava apsolutno svaku vrstu ljubavi, ali i probleme koji dolaze s njom. Od porodične, prijateljske i romantične, pa do one nemoguće i neuzvraćene. Film Zapravo ljubav prati deset priča koje su međusobno povezane. Uživaćete podjednako u smešnim kako i u tužnim scenama.

Srećan Božić!

Božićni princ: Novi film o kojem svi pričaju! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs