Pridružio se Dakoti Džonson

Čarli Hunam igra glavnu ulogu u filmu Pedeset nijansi siva

Britanski glumac tumačiće lik Kristijana Greja u filmskoj verziji erotskog romana, koji je uzdrmao svetsku javnost
Filmovi
10:26h
Čarli Hunam igra glavnu ulogu u filmu Pedeset nijansi siva
Foto: AP

Nakon dugog iščekivanja i nagađanja ko će dobiti glavnu mušku ulogu u filmskoj adaptaciji erotskog romana Pedeset nijansi siva, otkriveno je ime - Čarli Hunam (Charlie Hunnam). Britanski glumac zaigraće Kristijana Greja u kontroverznom filmu u paru sa ćerkom Melani Grifit, glumicom Dakotom Džonson (Dakota Johnson).

Ovu vest potvrdila je E. L. Džejms, autorka knjige, koja je osvojila svet.

Čarli (33) je već poznat javnosti po svojim ulogama u filmovima Queer as Folk, Undeclared, Sons of Anarchy i Pacific Rim.

Groznica oko objavljivanja imena glumca, koji će oživeti glavnog muškog junaka u erotskom romanu, vladala je dugo. Na listi potencijalnih zavodnika, koji bi mogli da dočaraju seksualne pustolovine, bili su Rajan Gosling (Ryan Gosling) i vampir Ian Somerhalder. Ipak, ovi holivudski srcelomci neće snimati vruće scene, već publika od Čarlija Hunama i Dakote Džonson očekuje vatromet strasti. Kritika se nada da će njihova hemija biti u rangu Mikija Rurka (Mickey Rourke) i Kim Bejsinger (Kim Besinger), koji su usijali veliko platno i male ekrane u filmskom hitu iz 1986. godine, Devet i po nedelja (Nine 1/2 Weeks).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs