Voli oniže latino muškarce

Martina Vrbos: Maštam o seksu sa Maradonom!

Pevačica kaže da ne praktikuje seks za jednu noć i da bi volela da vodi ljubav na Marsu, a otkriva da je njena seksualna fantazija legendarni argentinski fudbaler, zato što je nizak i kovrdžav
Celebrities
20:52h
Martina Vrbos: Maštam o seksu sa Maradonom!
Foto: Kurir / Beta

Hrvatska pevačica Martina Vrbos, priznala je da bi seksualni odnos želela sa fudbalskom legendom Dijegom Armandom Maradonom, jer je neverovatno uzbuđuju njegova visina i kovrdžava kosa.

"Ja baš nisam tip koji se zaljubljuje u javne ličnosti niti o njima maštam, ali moja seksualna fantazija definitivno je Maradona. Sviđa mi se to što je nizak, kovrdžav, a mi krupne žene često volimo takve muškarce. Sviđaju mi se i onaj Tirion Lanister iz serije „Igra prestola”", tvrdi Martina, koja nas je iznenadila odgovorom da ne veruje u seks.

"Ja sam tip koji ne veruje u seks, više volim da se povežem sa ljudima na duhovnom nivou. Volim inteligentne i komunikativne muškarce koji moraju biti markantni. Ali svakako, seks dobro dođe", iskrena je Vrbosova, koja kada ima dobar intimni odnos misli da je na drugoj planeti.

"Meni je najbolji seks bio na Marsu, mislim jednom je bio toliko dobar da sam mislila da sam tamo. Inače, ne razmišljam previše o mestima, ali bilo bi super da imam seks na nekoj drugoj planeti", kaže Vrbosova, koja seks za jednu noć ne upražnjava.

"Ja ne praktikujem seks za jednu noć i nisam pobornik toga. A i inače sam takva da mi je seksualni odnos zadnja karika na lancu, te dok dođemo do toga, mora da prođe više od jedne noći", ističe pevačica koja dodaje da je ljubav neophodna za bilo kakav odnos u životu, pa i za seksualni.

"Ja smatram da ljubav mora biti uključena u svaki segment života, pa i u seks. Ljubav mora biti deo svakog odnosa", ističe Vrbosova.

Martina je, takođe, ženama preporučila seksualno pomagalo. Ona kaže da u seksu koristi samo jedno pomagalo i apeluje na žene da ga i one iskoriste.

"Ženama bih preporučila da koriste samo jedno pomagalo, mozak. To je najvažnije za dobar seks, ali veoma će im pomoći i u tome da ne budu površne", smatra hrvatska pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs