Tvoje lice zvuči poznato

Duge noge za igranje: Tamara Dragičević kao Lepa Brena! (FOTO)

Zgodna glumica i pobednica prve epizode muzičkog šoua ove subote će se oprobati u ulozi poznate folk pevačice Lepe Brene, na koju i bez maske neodoljivo podseća
Celebrities 30.10.2013. - 21:31h Autor: Prva.rs
Foto: Prva.rs

Pobednica prve epizode spektakularnog muzičkog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, Tamara Dragičević ove subote imitiraće najveću jugoslovensku folk zvezdu Lepu Brenu.

 

Leptir mašna, crni frak, srebrne sandalice su u prvom planu. Ali tu je i Brenina frizura s početka osamdesetih godina i karakteristične visoko podignute jagodice koje krase lice mlade glumice i zbog kojih neodljivo podseća na Brenu.

 

"Nikad mi niko nije rekao da ličim na nju, a ni ja nisam verovala da se samo šminkom i frizurom može postići tolika sličnost! Dok su me šminkali Skaj Vikler je prišao i rekao: "Čini mi se da ćeš baš ličiti na Lepu Brenu. Ako i to uspeš bez maske, ti si stvarno kameleon!". Tako da je baš interesantno što jedino ja nisam imala masku sve ovo vreme i što smo uspeli i sličnost sa Brenom da postignemo na drugačiji način: perikom, mejk-apom i garderobom", kaže Tamara.

 

Skromna glumica u prvi plan ne ističe svoje duge noge (za igranje), ali je u bekstejdžu pokazala da zna kako da izvede karakterističan Brenin pokret na sceni - noga uvis! Takođe, zna mnogo Breninih hitova.

 

"Ona je velika zvezda i sigurna sam da ne postoji osoba koja ne zna neku njenu pesmu. Nisam sigurna da sam uspela da "skinem" njenu boju glasa, ali sam se trudila da dočaram koreografiju po kojoj su ona i Slatki greh bili poznati. Brena je bila ispred svog vremena, pa je i te 1983.godine, a to je period kada je imala upravo ovakav stajling, pravila originalne nastupe. Videćemo u subotu koliko sam uspela u imitaciji, ali bez obzira na plasman - uživala sam!"

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...