Strog i pravičan

Sergej Trifunović u žiriju šoua Tvoje lice zvuči poznato!

S obzirom na to da je Sergej poznat kao glumac britkog jezika koji se ne ustručava da kaže svoje mišljenje bez uvijanja, biće zanimljivo ispratiti njegove komentare na račun takmičara
Celebrities 27.11.2013. - 20:16h Autor: Prva.rs
Foto: TV Prva

Naredna epizoda muzičkog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" biće ekskluzivna i po učešću Sergeja Trifunovića. Naime, glumac će se naći u ocenjivačkoj stolici kao gostujući član žirija, te će davati svoje mišljenje o performansima VIP imitatora.

 

S obzirom na to da je Sergej poznat kao glumac britkog jezika koji se ne ustručava da kaže svoje mišljenje bez uvijanja, biće zanimljivo ispratiti njegove komentare na račun takmičara. Za sada, on je kazao da će biti strog i pravičan.

 

"Teško je bilo. To je vrlo nezahvalan posao, generalno. Pritom su svi bili prilično izjednačeni, tako da je bilo teško", rekao je Sergej Trifunović i dodao da je uživao u transformacijama VIP imitatora.

 

Inače, upravo se tokom probe za ulogu u sledećoj epizodi povredila Tamara Dragičević. Uprkos povredi, ona je insistirala da se vrati na scenu i do kraja odradi zahtevnu imitaciju kralja popa Majkla Džeksona.

 

Takođe, zdravstveni peh imao je i Željko Šašić, koji je zbog prehlade i visoke temperature morao da primi "vitaminski koktel" kako bi izdržao zahtevne probe.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...