Dobra zabava i puno smeha

Sneki Babić: Izgulila sam kolena zbog Madone!

Gledanost šoua Tvoje lice zvuči poznato pokazuje da je publika prepoznala kvalitet, dosta je bilo sa potcenjivanjem gledalaca, poručuje pevačica, koja je u 5. epizodi pobedila imitirajući svetsku pop zvezdu
Celebrities
05:28h Autor:
Sneki Babić: Izgulila sam kolena zbog Madone!
Foto: Prva.rs / Printscreen

Da je sjajna pevačica, koja može odlično da iznese i folk i pop, ali i zahtevne koreografije Snežana Babić Sneki je dokazala još jednom u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato". Spektakularne transformacije ni u 5. epizodi nisu izostale, a najbolja među njima bila je transformacija folkerke u pop divu Madonu (Madonna).

"Madona mi je posebno legla prvenstveno zbog toga što ima neverovatnu snagu i energiju. Ona je pop ikona, koja je obeležila jednu epohu svetske muzičke scene. Izgulila sam sva kolena vežbajući ovu veoma zahtevnu koreografiju, a zadatak je bio utoliko teži što smo morali da radimo kopiju konkretnog Madoninog nastupa sa svetske turneje, gde je i sama pesma „Like a prayer" imala potpuno drugačiji aranžman. Isplatilo se, jer sam samoj sebi pokazala da mogu da uradim nešto novo i veoma dobro. To su potvrdile i moje kolege i zato je ovo pobeda svih nas!", poručuje Sneki.

Da među slavnim takmičarima vlada fantastična atmosfera, što se i oseća na sceni, Snežana je potvrdila i odabirom imitacija, koje su je oduševile u dosadašnjem toku šoua.

"Skaj kao Vil Aj Em, Tamara kao Lejdi Gaga i naravno Željko kao Aca Lukas - to mi je do sada bila najbolja imitacija! Još mnogo moramo da radimo i biće sve teže i teže. Ovo je pravi umetnički program, nema karikiranje. Gledanost pokazuje da je publika prepoznala kvalitet. Dosta je bilo sa potcenjivanjem gledalaca".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs