Za sve vas željne dobre akcije

Nastavak filma Red sa Brus Vilisom od 25. jula u bioskopima

Nastavak američkog filmskog hita "Red" biće premijerno prikazan 25. jula u okviru manifestacije "Mens najt" (Men"s Night) u bioskopima "Sinepleks" u Beogradu i Kragujevcu
Filmovi
07:44h Autor:
Nastavak filma Red sa Brus Vilisom od 25. jula u bioskopima

"Red 2" je akciona komedija o penzionisanim agentima CIA, a glavne uloge ponovo tumače Brus Vilis (Bruce Willis) i Džon Malkovič (John Malkovich).

U režiji Dina Parisota, po scenariju Džona i Erika Houbera, igraju i Meri-Luiz Parker, Helen Miren, Entoni Hopkins, Ketrin Zita-Džons, Brajan Koks...

Prema sinopsisu, bivši tajni agent CIA Frenk Moziz (Vilis) okuplja svoj neverovatni tim operativaca u svetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije, koja može da promeni raspodelu svetske moći.

Da bi uspeli u tome, moraće da se suoče sa vojskom opasnih ubica, nemilosrdnih terorista i vladinih zvaničnika, žednih moći, koji žele da se dokopaju tehnološki naprednog super-oružja.

Misija odvodi Frenka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i oružju, oslanjaju se na svoju lukavost, veštine "stare škole", kao i jedni na druge dok pokušavaju da spasu svet i pritom prežive.

Uoči projekcije filma "Red 2" ekskluzivno će biti prikazan prvi srpski profesionalni akcioni "stop-motion" film "Dži Aj Džo: Dve kule" (G.I. Joe), koji je inspirisan igračkama iz istoimene kolekcije. Autori su studenti master studija Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, koji su film snimili u sopstvenoj produkciji, u režiji mladog reditelja Nemanje Vojinovića.

Kvalitet tog filma prepoznali su i međunarodni festivali, na kojima se očekuje prikazivanje u toku naredne sezone, a među prvima biće već krajem ovog leta ugledni internacionalni festival u Montrealu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs