Ideja na pomolu

Moguća filmska verzija Očajnih domaćica?

Jedna od zvezda Očajnih domaćica, Teri Hečer, rekla je da bi tu američku hit seriju trebalo adaptirati u film i da je ona spremna da i na velikom platnu igra ulogu jedne od domaćica - Suzan Mejer
Filmovi 16.07.2013. - 16:16h Autor: Tanjug
Foto: Facebook

Jedna od zvezda serije Očajne domaćice, Teri Hačer (Teri Hatcher), u izjavi za britanski tabloid Sun kazala je da ima nekoliko ideja za film koji bi, na neki način, predstavljao pravi završetak serije.

 

"Imam osećaj da priča nije do kraja ispričana", navela je ona, dodajući da avanture kroz koje su prošle junakinje serije nisu dobile adekvatan rasplet.

 

Nakon 8 godina prikazivanja, serija Marka Čerija skinuta je sa programa 2012. Izgleda, međutim, da lik Suzan Mejer nedostaje Teri Hačer koja od završetka serije nije mnogo snimala, te je imala puno vremena da razmišlja o filmskoj verziji Očajnih domaćica. Ostale junakinje serije još nisu komentarisale predlog bivše koleginice.

 

Veliko je pitanje da li će Marsija Kros, Felisiti Hafman i Eva Longorija pristati da se za potrebe filma vrate u ulogama Bri, Linet i Gabi, pogotovo što je njihov odnos na snimanju poslednjih meseci bio prilično napet.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...