Dobar izbor

Martin Skorseze režira film o Ramonsima: Premijera 2016. godine na 40. godišnjicu benda

Čuveni režiser bi bio savršen izbor s obzirom na to da je veliki ljubitelj muzike 70-ih, kao i da se u svojim ranim filmovima bavio životom u Njujorku tih godina
Filmovi
02:58h Autor:
Foto: Reuters

Martin Skorseze navodno će režirati film o njujorškom pank kvartetu "The Ramones" a premijera se očekuje 2016. na 40. godišnjicu debi albuma ovog benda, prenose elektronski mediji.

 

Pozivajući se na izvore bliske projektu i fondaciji benda, mediji prenose da je projekat u povoju i da scenariste još uvek nema.

 

"Velika 40. godišnjica biće obeležena 2016. sa objavljivanjem njihove prve ploče", rekao je izvršni menadžer Fondacije Džef Džampol.

 

"Okupili su se "74, imali su nekoliko svirki, bili su mali lokalni bend ali je svet postao svestan Ramonsa kada su objavili prvu ploču "76".

 

Skorseze bi bio savršen izbor za režisera budući da je veliki ljubitelj muzike 1970ih a njegovi rani filmovi "Opake ulice" i "Taksista" su se i bavili surovim životom na ulicama Njujorka 1970ih. Skorsezeov novi film "Silence" u produkciju ulazi iduće godine i već se šuška da bi mogao da bude kandidat za Oskara 2016.

 

Film je adaptacija istoimenog romana (Tišina) Šusakua Endoa i priča je o paru sveštenika koje progone jer pokušavaju da dovedu hrišćanstvo u 17-vekovni Japan. U filmu igraju Lijam Nison, Ken Vatanabe, Endru Garfild i Adam Drajver.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...