Čudna igra sudbine

Zlo se pretvorilo u sreću: Oženio se sestrom koja ga je negovala nakon bombaškog napada u Bostonu

Dugo se Džejms Kostelo pitao zašto se dogodila tragedija u kojoj su stradali ljudi od bombaškog napada na maratonu u Bostonu, i zašto je on uvučen u to. Kasnije je shvatio da mu je u život tako ušla ljubav života
Zanimljivosti 28.08.2014. - 16:48h
Foto: AP

Najgora stvar koje su u životu dogodila Džejmsu Kostelu postala je najbolja!

 

Preživeli učesnik bombaškog napada na Bostonskom maratonu, 15. aprila 2013, oženio se medicinskom sestrom koja ga je negovala nakon tragedije.

 

Krista Dagostino rekla je "Da" svom pacijentu u elegantnoj atmosferi hotela Hajat Ridžensi u Bostonu, pred oko 150 zvanica.

 

Kostelo (31) zaprosio je Kristu (31) osam meseci nakon što su se upoznali u rehabilitacionom centru u koji je prebačen nakon operacije višestrukih povreda iz Opšte bolnice u Masačusecu. Fotografija na kojoj Kostelo pokušava da nađe izlaz sa finiša Bostonskog maratona, u potpuno pocepanoj i nagoreloj odeći, obišla je svet.

" 15. april bio je najgori dan u mom životu. Dosokora sam se pitao zašto se to dogodilo" napisao je na Fejsbuku Kostelo u decembru.
"Sada shvatam zašto sam bio uvučen u tu tragediju. Da bih upoznao svog najvećeg prijatelja i ljubav svog života" rekao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...