Od srca, srcu

Sevojno: Svečani koncert za kraj sezone

Početkom decembra sa svojim izvođačkim ansamblom i narodnim orkestrom Kulturno Umetničko Društvo Sevojno iz Užica još jednom će ljubiteljima folklora, prijateljima, gostima i rodbini mamiti aplauze
Događaji
09:18h
Sevojno: Svečani koncert za kraj sezone

Svečanim koncertom na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Užicu, Kulturno Umetničko Društvo „Sevojno“ iz Užica, svojim bogatim programom, zatvara svoju koncertnu sezonu u 2013. godini.

Kulturno Umetničko Društvo Valjaonice bakra a.d i Valjaonice Aluminijuma „Impol Seval“ a.d. Sevojno ove godine slavi 59 godina svoga postojanja, tako da će ovo ujedno biti i veliki rođendanski koncert ansambla koji je jako dobro kotiran na folklornoj sceni, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Dobitnik je najvećih folklornih priznanja, među kojima se izdvajaju ona zlatna koja su primljena od strane Saveza amatera Republike Srbije. Početkom decembra sa svojim izvođačkim ansamblom i narodnim orkestrom još jednom će ljubiteljima folklora, prijateljima, gostima i rodbini mamiti aplauze.

Na zatvaranju svoje 59. koncertne sezone Sevojno će se gostima predstaviti upravo onim koreografijama sa kojima su tokom ove godine oduševljavali publiku kako u Rumuniji, Belgiji, Nemačkoj, Makedoniji, Austriji tako i u mnogim gradovima naše zemlje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs