Po drugi put

Di džej Dži i Džiberi 30. novembra u Sava centru

Ulaznice za drugi komični koncert prodaju se po nepromenjenim cenama od 1.400, 1.700 i 2.000 dinara
Događaji
15:10h Autor:
Di džej Dži i Džiberi 30. novembra u Sava centru
Foto: Facebook / Dragan Jovanovic Gagi

Dragan Jovanović Gagi zbog velikog interesovanja publike, u subotu 30. novembra u Sava centru održaće se još jedan koncert pod naslovom „Di džej Dži i Džiberi: Džuboks džangl".

Prvi koncert, zakazan za 29. novembar je rasprodat, a ulaznice za drugi komični koncert prodaju se po nepromenjenim cenama od 1.400, 1.700 i 20.00 dinara.

„Posle tri neprospavane noći, Di džej Dži je odlučio da džuboks koji je nedavno pronašao u podrumu, ipak svira dve noći bez prestanka. Džumbus koji će da pravi svima nama okupljenima u njegovom novom domu Džava džentru 29. i 30. novembra biće u najmanju ruku - dženijalan. Pričao je sa Džiberima i njima je to skroz u redu, samo da bude pravi 'džangl'", kaže Gagi.

Jovanović najavljuje i da će se na repertoaru oba koncerta naći sve popularne pesme pozorišnih grupa "Kuguars" i "The Nesvrstans", ali i brojne druge koje je napisao i otpevao, poput "Ruža rumena" ili "Pčelo moja, pčelice", hitova iz popularne serije "Moj rođak sa sela".

U novom sedmočlanom bendu "Džiberi" nalazi se i čuveni perkusionista "Kuguarsa" Veljko Nikolić, publici poznatiji kao Papa Nik, a glavni likovi ove komične muzičke predstave biće kreirani oko naslovne zvezde "Di džej Džija", imenovanog po Jovanovićevim inicijalima.

Džuboks kao jedan od centralnih predmeta na pozornici velike dvorane Sava centra objediniće kompletan Jovanovićev opus, pa će uz pomoć novog benda „Džiberi", a u izboru međunarodno poznatog "Di džej Džija", biti izvedene čuvene pesme „Zidareva ljubav", "Zima", "Čikikita", "Bluz plavih bluza", „Leptiriću šareniću" i mnoge druge. Svakako jedan od najvećih hitova „Dejo" dobiće potpuno novi aranžman, tekst, pa možda i najnovijeg heroja pesme, što će biti iznenađenje za publiku do samog koncerta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs