Letnje večeri u znaku nezaboravnih filmova

Besplatan putujući letnji bioskop na Tašmajdanu

Besplatan putujući letnji bioskop na otvorenom nastavlja svoje putovanje u petak, 26. jula projekcijom kultnog filma za sve generacije Stenlija Kjubrika, Dr Strangelove na Tašmajdanskom parku ispred Šanse
Događaji
18:20h Autor:
Besplatan putujući letnji bioskop na Tašmajdanu
Foto: Facebook.com/filmstreet

Pre projekcije filma Stenlija Kjubrika Dr Strangelove u 20 i 30 sati ljubitelji komedije imaće priliku da uživaju u nastupu jednog od najpopularnijih domaćih stand-up komičara Ivana Tomića.

Putujući letnji bioskop, manifestacija Filmstreet počela je 18. juna ispred UK Parobrod, nastavila se uličnim projekcijama popularnih filmova na Cvetnom trgu, Kalemegdanu, Skadarliji, Kosančićevom vencu, pristaništu kod Beton Hale.

Ulice, parkovi, šetališta u vrelim letnjim večerima zahvaljujući manifestaciji Filmstreet pretvaraju se u bioskopske sale na otvorenom u kojima Beograđani i njihovi gosti mogu da uživaju u nezaboravnim filmovima poput Boni i Klajd, Doručak kod Tifanija, Neki to vole vruće, Do poslednjeg daha. Filmstreet će putovanje kroz Beograd nastaviti i u avgustu i septembru.

Organizator manifestacije Filmstreet - Letnji bioskop je Udruženje građana Nova Ideja, a pokrovitelj Kancelarija za mlade grada Beograda i Ustanova kulture Parobrod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs