Razmislite

4 najlepše, a tako jeftine destinacije: Pravi tropski raj za svačiji džep! (FOTO)

Skup je samo prevoz do ovih destinacija

Destinacije
12:13h Autor:
4 najlepše, a tako jeftine destinacije: Pravi tropski raj za svačiji džep! (FOTO)
Tajland, Foto: Shutterstock

Jedan od najpopularnijih blogera sveta Nomadik Met donosi top listu destinacija na kojima možete da uživate bez previše razmišljanja o novcu!

Tajland

Bez obzira što je popularna turistička destinacija, Tajland je ostao relativno povoljan. Ako izbegnete smeštaj na najpopularnijim ostrvima, moći ćete najnormalnije da živite na dnevnom budžetu od 15-20 evra. Za jednostavnu sobu treba izdvojiti 5-8 evra, a možete dobro da se najedete za svega 4 evra. Taksi jeste skup, ali je javni prevoz smešno jeftin.

Top 5 turističkih destinacija u 2018. godini: Izaberite savrešno mesto za odmor!

Bali

Još jeftiniji od Tajlanda je Bali. Na jugu, naročito oko Kute naći ćete više soba po ceni od 600 evra nego na brojnim drugim mestima na zemlji, ali lako se mogu pronaći i one za manje od 6 evra dnevno. Iako su letovi dugački i skupi, jednom kad stignete na Bali sve je jeftino. Većina lokalnih jela košta manje od 2 evra, a "zapadnjačka“ se mogu pronaći za 4. Aktivnosti poput ronjenja pronaći ćete za oko 6 evra, a ako želite da prođete još jeftinije, krenite s juga u unutrašnjost Balija.

Grčka

Ako želite da prođete jeftino u Grčkoj, zaobiđite Mikonos i slične destinacije u širokom luku. Ako putujete u predsezoni, prepolovićete troškove.

Neverovatna čuda prirode: Top 5 najlepših plaža na svetu! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Borsfai Dóri (@dojika_borsfai) on

Srednja Amerika

Osim Belizea, Kostarike i Paname, Srednja Amerika je poprilično jeftina i trebaće vam manje od 25-30 evra po danu. El Salvador, Honduras, Nikaragva i Gvatemala imaju povoljan smeštaj, tako da ćete lako naći smeštaj za manje od 6 evra, ručak ispod 2, a pivo za manje od evro.

A post shared by @soncisss on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs