Odlični predlozi

Ne znate gde za praznike: Vaš horoskopski znak otkriva!

Stiže sezona praznika i mnogi bi iskoristili priliku za neko duže ili kraće putovanje

Destinacije
Autor:
Ne znate gde za praznike: Vaš horoskopski znak otkriva!
Foto: Shutterstock

Vodeni znakovi: Rak, Škorpije i Ribe

Budući da su vodeni znakovi jako intuitivni, osetljivi, intenzivni, emotivni i vole se brinuti za druge, porodični odmori ili beg s bliskim prijateljima je za njih idealan odmor.

Škorpije vole da se jako opuste, Ribe preferiraju maštovita odredišta, a Rak se jednostavno želi opustiti i prepustiti uživanju.

Rezultat ovih težnji je očit - preporučljiva su putovanja u Pariz, Veneciju, Rovinj, Prag ili neki drugi grad koji je podednako šarmantan i prepun ugođaja. Vodeni znakovi ću uživati u lepo uređenim apartmanima, prepuštajući se čarima domaće kuhinje, najfinijim vinima i uživanju u muzici.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac

Oni su prepuni energije, jaki, glasni i optimistični. S takvim osobinama teško da će im odgovarati izležavanje na suncu ili isprobavanje vina i specijaliteta.

Vatreni znakovi da bi se odmorili trebaju avanturu, pokret i izazov, nešto na što će se usmeriti i zaboraviti na svoje svakodnevne brige.

Idealno putovanje za ove znakove obvezno uključuje kvalitetnu razonodu, odmor od grada na zanimljivim mestima ili sportski užitak poput skijanja ili plivanja.

Mislite da ste inteligentni: Ako ste među ovim horoskopskim znakovima onda ste u pravu!

foto: Shutterstock

Zemljani znakovi: Bik, Devica i Jarac

Zemljani znakovi su praktični, organizovani, sposobni, ambiciozni i znatiželjni.

Bikovi i Jarčevi vole ugađati sami sebi, a Device vole detaljan raspored svih događanja i mogućnosti na putovanju kako bi maksimalno iskoristile svaki minut.

Ovi znakovi uživaju u hrani i piću, vole isprobavati nove ukuse i arome te uživati u vinskim turama i izletima. Ukratko - putovanje koje će uključivati izlete, događanja i nove mogućnosti.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodolija

Vazdušni znakovi ću često avanturisti, društveni, nezavisni i otvorenog uma.

Blizanci vole izazov, Vage čeznu za raznolikošću, a Vodolijama je najvažnija njihova nezavisnost.

Stoga, uzbudljivo putovanje na skijanje, zimski odmor prepun aktivnosti i dešavanja na kojima će upoznati nove ljude, napuniće baterije ovim znakovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs