Garantovan provod

Ibica: Kraljica ludih zabava

Ovo balearsko ostrvo postalo je simbol dobrog provoda, zbog čega ga rado posećuju mladi, ali i bogati i slavni
Destinacije
14:54h
Ibica: Kraljica ludih zabava
Foto: Facebook

Odmor koji ćete dugo pamtitiAko ste osoba koja voli zabave na peščanim plažama do ranih jutarnjih sati, i željni ste promene, preporučujemo vam Ibicu, jedno od balearskih ostrva na Sredozemnom moru. Nalazi se na skoro istoj udaljenosti od Barselone na španskom kopnu i Alžira na severu Afrike, što je svakako jedan od razloga što je postala jedna od svetski najtraženijih turističkih destinacija. Ovu zemlju u prvom redu krase lepe plaže, zelena prostranstva i, naravno, obilje sunca.

Čarobne plažeBrojne su plaže na Ibici, od stenovitih s pogledom na more do peščanih, na kojima vas čekaju razne sportske aktivnosti. Tu odmor i zabavu mogu pronaći i samci i porodice, a najbolje bi bilo kad biste obišli svaku od njih jer su zaista prelepe i vredne pažnje.

Dok ste na ostrvu, nikako nemojte propustiti izlet brodom. Ne samo da ćete videti najluđe i najskrivenije uvale nego ćete i uživati u ukusnom ručku na plaži.

Lude noćne žurkeIbicu vam najviše preporučujemo zbog odličnog noćnog života i neverovatno ludih žurki, zbog čega tamo rado dolazi mnogo mladih iz svih krajeva sveta. Tamo zabava nikad ne prestaje. Sva večernja dešavanja su uglavnom u Puerto de Ibici, na mestima Marina i Vest End u San Antoniju.

Marina je mesto sa sjajnim barovima, koji su mnogo jeftiniji od klubova. Ako želite da celu noć provedete plešući u diskoteci, na ostrvu imate tri mesta za to: „Priviledž“, „Amnezija“ i „Spejs“, koji vas, sigurni smo, neće nimalo razočarati.

Dakle, kad čujete da Ibica zove, spakujte kofere i odmah krenite tamo, garantovano ćete imati odmor iz snova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs