Hotelska ponuda

Budite Džulija Roberts i Ričard Gir: Za parove sa dubljim džepom vikend u hotelu iz filma

Šoping tura na Rodeo Drajvu, veče u operi i noćenje u predsedničkom apartmanu deo su ponude za parove koji žele romansu inspirisanu filmom Zgodna žena

Destinacije
14:12h Autor:
Budite Džulija Roberts i Ričard Gir: Za parove sa dubljim džepom vikend u hotelu iz filma
Foto: Profimedia

Film "Zgodna žena" iz 1990, sa Džulijom Roberts i Ričardom Girom u glavnim ulogama, obeležio je na svojstven način Los Anđeles, a posebno hotel Beverli Vilšir, u kom se odvija dobar deo priče.

Želeći da iskoristi veliko interesovanje koju ova romansa i dalje pobuđuje, uprava luksuznog hotela je došla na ideju da ponudi specijalne vikend aranžmane.Tokom dvodnevnog boravka, gosti mogu da zamišljaju da su Vivijan Vord (podrazumeva se bez prostitucije) i Edvard Luis, a na programu su raskoš, firmirana odeća i naravno šampanjac.

Aranžman prati sve ključne scene filma: šoping tura na Rodeo Drajvu, šetnja rolsrojsem mitskim parkom Beverli Hilsa, veče u operi i noćenje u predsedničkom apartmanu.

Treba imati u vidu da ovako bogat program u ponudi hotela sa pet zvezdica svakako zahteva i nešto dublji džep. A cena "Pretty Woman" aranžmana je dostupna samo u slučaju rezervacije. Upozorenje zainteresovanima: Ričard Gir i Džulija Roberts nisu deo ove "zgodne" ponude.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs