Ima se, može se

Neverovatno: Najčudniji delovi tela koje su poznati osigurali

Većina poznatih ličnosti zavise od svog fizičkog izgleda, jer šta bi bio Kristijano Ronaldno bez nogu ili Majli Sajrus bez jezika
Celebrities 24.01.2014. - 19:51h Autor: Tanjug
Foto: Beta

Za neke zvezde spoljašnjost predstavlja ključ uspeha, pa bi njen gubitak bio ravan katastrofi. Zato mnogi imaju plan B: osigurali su delove tela kojima duguju slavu.

 

Tako je britanska pevačka legenda Tom Džons osigurao dlake na grudima na sedam miliona evra. Ova nekadašnja seks bomba svoju senzualnost zasniva na primarnim odlikama tradicionalne virilnosti, pa je osigurao svoje "krzno" kako bi se zaštitio od pretnje glatkog torzoa.

 

Igrač američkog fudbala Troj Polamalu je, pak, osigurao svoju grivu na milion dolara. Kosa, duga skoro metar, omaž je samoanskim korenima fudbalera koji je i zaštitno lice marke šampona Head & Shoulders.

 

Džin Simons

, basista i jedan od pevača hard rok benda Kiss, osigurao je svoj jezik na milion dolara. Muzičar sebe doživljava kao otelotvorenje demona koji bljuje vatru i krv, pa je jezik, dug 17 santimetara, srž njegovog imidža.

 

Kit Ričards, gitarista i duša Rolingstonsa, osigurao je svoj "magični" srednji prst na 1,6 miliona dolara. Prilikom potpisivanja polise morao je da se obaveže da će se pridržavati striktne higijene ruku i da će izbegavati aktivnosti koje mogu da dovedu do povrede prsta.

 

Američki roker i glumac Dejvid Li Rot osigurao je svoj polni organ na miliona dolara, navodeći da mu "mali Elvis" služi koliko i prsti gitaristi.

 

Kraljica kantri zvuka Doli Parton je svoje čuveno poprsje osigurala na 3,8 miliona dolara, a Dženifer Lopez svoju zadnjicu na 27 miliona dolara.

 

Glumica Amerika Ferara (Ružna Beti) osigurala je osmeh na 10 miliona dolara, a njena poznatija koleginica Džulija Roberts svoj na čak 30 miliona dolara.

 

Najveći broj zvezda zaštitilo je svoje noge: Kristijano Ronaldo (103 miliona evra), Dejvid Bekam (70 miliona dolara), Hajdi Klum (2,2 miliona evra), Tina Tarner (3,2 miliona evra) i apsolutna rekorderka Maraja Keri koja je svoje donje ekstremitete osigurala na neverovatnih 695 miliona evra.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs