Oskarovka o savršenom izgledu

Džulija Roberts: Tražili su mi čak da uklonim pege s lica jer deluju prljavo

Opsesija fizičkim savršenstvom je nešto s čim se suočava današnji Holivud, a Džulija kako kaže, ne provodi previše vremena pred ogledalom
Šuška se 30.12.2013. - 16:19h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Oskarovka Džulija Roberts obelodanila je da joj je jednom prilikom jedan neimenovani režiser tražio da ukloni pegice sa lica jer deluju "prljavo".

 

Glumica je taj zahtev opisala kao "kulturnu opsesiju" fizičkim savršenstvom. Ona je odbila da kaže o kom režiseru je reč i inistira da starenje nema nikakve veze sa glumom, kao i da ona sama nije previše okupirana izgledom.

 

"Ne provodim mnogo vremena ispred ogledala", rekla je ona "Los Anjeles tajmsu".

 

"Prilično sam efikasna kada je reč o održavanju i da budem iskrena, mislim da to nije poslovni zahtev već kulturna opsesija. Zaista mislim da su neke moje starije koleginice izuzetno lepe žene. One imaju nešto što isijava iz njih i dolazi iz ovog dubokog mesta razumevanja ko su i koja je njihova svrha. To stvara svetlost", objasnila je 46-godišnja glumica.

 

Roberts je rekla i da, kada ne glumi, svojoj deci kuva i izbegava društvene medije i Internet.

 

"Internet je poput šećerne vate" rekla je ona. "Izgleda tako primamljivo i ne možete da mu odolite a onda završite sa lepljivim prstima i kratkotrajnim zadovoljstvom. Anonimnost koja tu postoji čini da se ljudi osećaju bezbednim da učestvuju u širenju zlobe".

 

Džulijina najnovija rola je uloga cinične ćerke Meril Strip u filmu "August: Osage County"(Avgust u okrugu Osejdž).

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...