Ko bi rekao

Fatalna Monika Beluči iznenadila sve: Nikad ne idem u teretanu, obožavam da jedem!

Nisam opsednuta idejom da treba da budem vitka i ne uzbuđujem se previše zbog svog izgleda. Volim da se smejem. Volim da vodim interesantan život, objasnila je diva
Vip priča
19:00h Autor:
Fatalna Monika Beluči iznenadila sve: Nikad ne idem u teretanu, obožavam da jedem!
Foto: Reuters / Stefan Wermuth

U intervjuu koji je dala britanskom tabloidu Daily mirror povodom premijere najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, Spectre, glumica Monika Beluči je iznela nekoliko utešnih detalja iz svog života.

"Veoma sam lenja, nikad ne odlazim u teretanu. Obožavam da jedem testeninu i čokoladu", rekla je popularna italijanska glumica koja u 24. nastavku čuvene franšize, kako sama kaže, glumi Bond ženu.

"Nisam opsednuta idejom da treba da budem vitka i ne uzbuđujem se previše zbog svog izgleda. Volim da se smejem. Volim da vodim interesantan život", objasnila je Beluči.

Dijeta japanskih monaha: Za 10 dana izgubite 10 kilograma!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sama nakon razvoda od Vansena Kasela, 51-godišnja zvezda navodi da prolazi kroz potpuno novo iskustvo.

"Osećam se punom života. Biti sama žena danas znači biti slobodna žena, ne obavezno usamljena, već žena koja može, a ne mora da bude u vezi. To ponekad deluje zastrašujuće, ali je pre svega interesantno", otkrila je ona.

"Ne zaboravite da su, ne tako davno, žene bile definisane isključivo na osnovu svojih odnosa sa muškarcima", zaključila je Monika.

Monika Beluči ima caku: Kako briše godine sa lica? (FOTO)

Foto: Reuters / Stefan Wermuth
Foto: Reuters / Stefan Wermuth
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs