Astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. decembar: Vreme je za bolju organizaciju!

Lav stidljiv, Bik osetljiv, Rak zaljubljen, Devica sklona alergijama, Ovan pati od nesanice

Lifestyle
09:59h Autor:

OVAN

Zabrinuti ste za svoj posao i čini vam se da vam je radno mesto prilično ugroženo. Moguće je da idealizujete osobu do koje vam je stalo i da nemate dovoljno realnu sliku o njenoj ličnosti. Moguća je nesanica.

BIK

Nećete biti preterano zadovoljni situacijom na poslovnom planu jer vas očekuju nove poteškoće. Moguće je da niste zainteresovani za ljubavnu ponudu koja vam se ukazala i da biste radije još bili sami. Nervni sistem vam je osetljiv.

BLIZANCI

Očekuju vas manji nesporazumi u radnom kolektivu i generalno jedna teža situacija će danas biti pred vama. Nema novih promena ili početka veze još uvek. Polje ljubavi vam je sada u fazi stagnacije. Leđa su vam osetljiva.

Kakvi su horoskopski znaci u braku: Bik je uvek oslonac, Ovan u jednoj situaciji postaje sebičan do bola!

Dnevni horoskop za 20. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 20. decembar 2018.foto: Shutterstock

RAK

Previše očekujete od svog novog posla. Važno je da imate realna očekivanja i da ne prenagljujete sa odlukama. Osećate da vam je partner privržen i maksimalno posvećen i dobro se osećate kada ste pored njega. Izbegavajte alkohol.

LAV

Očekuju vas problemi sa osobom koja je povezana sa vašom prošlošću. Moguće je da treba da se rešite nekih svojih dugova. Stidljivi ste i nije vam lako da otvoreno pokažete interesovanje prema simpatiji. Urogenitalni trakt vam je osetljiv.

DEVICA

Nije povoljan dan za novi posao, potrudite se da danas ne ulazite u nova ulaganja jer vam se neće isplatiti. Pred vama je period u kojem može da bude lepih promena na polju ljubavi. Skloni ste alergijama. Pazite na zdravlje.

Na šta padaju horoskopski znaci: Lava ćete osvojiti komplimentima, Vaga voli flert!

Dnevni horoskop za 20. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 20. decembar 2018.foto: Shutterstock

VAGA

Očekuju vas manje komplikacije na poslovnom planu. Pred vama su neke važne odluke koje će vam pomoći da raščistite. Moguće je da se dvoumite i da niste sigurni koju osobu da odaberete za vezu. Koža vam je sklona iritacijama.

ŠKORPIJA

Imaćete prilično naporan dan i mnogo obaveza će vas opterećivati. Potrudite se da se posvetite boljoj organizaciji. Niste u prilici da budete otvoreni prema osobi do koje vam je stalo i osećate se loše zbog toga. Moguć je pad imuniteta.

STRELAC

Možete da očekujete dobro stanje kada je u pitanju posao. Sve vam ide od ruke. Pred vama je generalno dobar dan. Moguće je pomirenje sa osobom do koje vam je stalo. Bićete zadovoljni. Bolovi u grlu.

JARAC

Uspešno rešavate neke manje probleme i komplikacije i zadovoljni ste okolnostima na poslovnom planu. Očekuje vas prilika da pokažete partneru svoje iskrene emocije. Čuvajte se prehlade i virusa.

Kako horoskopski znaci reaguju na stres: Ovan psuje na šalteru, Rak puca kad je gladan!

Dnevni horoskop za 20. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 20. decembar 2018.foto: Profimedia

VODOLIJA

Niste baš spremni da radite sve ono što vam se kaže jer imate utisak da se neka narađenja kose s vašim principima. Voljena osoba je pokazala da želi da napravi korak dalje u vašoj vezi, a i vi ste na to spremni. Potrebno vam je više sna.

RIBE

Iščekujete razvoj situacije koji će značajno uticati na vaš poslovni status ali i na vašu zaradu. Partner pokazuje da nije spreman da vam pruži sve ono što od njega očekujete i polako se bližite kraju. Manji pad imuniteta.

Horoskopski znaci kada se napiju: Bik se sapliće, Rak flertuje, Vaga proziva druge!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs