Da li ga se sećate?

Žene su kršile zakon da bi ih on uhapsio: Kako danas izgleda policajac za kojim su dame poludele! (FOTO)

Prepoznao je svoj trenutak slave i i dalje ga mudro koristi

Lifestyle
15:49h Autor:
Žene su kršile zakon da bi ih on uhapsio: Kako danas izgleda policajac za kojim su dame poludele! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / officialpimentel

Pre tačno tri godine, u junu 2015. godine, internet su preplavile fotografije njujorškog policajca Migela Pimentela i komentari žena koje je zgodni mladić potpuno opčinio.

Svi portali pisali su o njemu, a fatalna privlačnost krila se u vitkom, mišićavom telu, pogledu u kojem "ono nešto" privlači dame kao magnet i neobjašnjivoj, zavodljivoj moći uniforme.

Najzgodniji fudbaleri sveta: Zbog njih će i žene pratiti Svetsko prvenstvo! (FOTO)

Vrlo brzo po objavi članaka Migela su žene počele da bombarduju porukama u kojima su otvoreno pisale da žele da ih pretrese, stavi lisice, uhapsi...

Policajac je iskreno priznao da mu je zbog toga neprijatno, naročito jer je u to vreme imao devojku sa kojom je bio u vezi tri godine.

Ipak, šta god rekao, Migel je i te kako prepoznao trenutak slave i rešio da ga iskoristi - nabildovao je telo, isklesao ga do maksimuma, zbog čega su ga neke kompanije angažovale kao zaštitno lice ili modela.

Ovo je najlepši muškarac na svetu: Naučno dokazano - savršen! (FOTO)

Ako je sudeći po fotografijama na Instagramu, na opštu radost žena širom sveta, devojku više nema. Iako odlično zarađuje od reklama, Migelu nije ni na kraj pameti da napusti posao policajca - svestan je da je uniforma dobrim delom zaslužna za njegovu popularnost, pa najčešće oduševljava žene baš fotografijama s posla.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs