Nagrada za dobrotu

Samo je pomogla nemoćnom čoveku u restoranu: Reakcija okoline konobaricu ostavila u suzama! (VIDEO)

Svoj posao je uvek radila savesno i odgovorno, imajući druge ciljeve na pameti

Lifestyle
17:27h Autor:
Samo je pomogla nemoćnom čoveku u restoranu: Reakcija okoline konobaricu ostavila u suzama! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ABC13 Houston

Ponekad je dovoljan i najobičniji dobronameran gest, nešto što možda podrazumevate ili nesvesno činite svaki dan, da vas neko primeti i okrene vam život naopačke.

To se otprilike dogodilo Ivoni Vilijams, tinejdžerki čiji je ljubazan gest toliko dirnuo korisnike interneta da su samoinicijativno odlučili da joj promene život nabolje.

Teksašanka se zaposlila u jednom restoranu u La Marku kako bi uštedela novac za fakultet. Svoj posao je uvek radila savesno i odgovorno, imajući druge ciljeve na pameti.

Slučajna mušterija slikala ju je jedno jutro dok je pomagala 78-godišnjem muškarcu kojem su ruke bile suviše drhtave da bi sam mogao da iseče meso na komadiće.

Par nije imao za račun u restoranu: Šokirali konobaricu kada je saznala njihov plan! (VIDEO)

"Ne znam njeno ime, ali čula sam tog starijeg čoveka kako joj govori da mu ruke nisu dobro. Imao je i masku s kiseonikom i teško je disao. Ona je bez razmišljanja uzela njegov tanjir i počela da mu seče meso. Možda vam se ovo čini kao sitnica, ali za njega je to sigurno bila velika stvar. Ne mogu opisati koliko mi je drago što sam svedočila takvom trenutku dobrote i ljubaznosti na početku dana dok se sve na ovom svetu čini tako negativno… Kad bismo svi ponekad bili ova konobarica i izdvojili malo vremena da pomognemo drugima", napisala je impresionirana Lora Volf na Fejsbuku.

Njenu objavu je videlo na hiljade ljudi koji su komentarisali da bi konobarica za svoj nesebičan čin trebalo da dobije nagradu.

Zaposlili novu dadilju: Roditeljima posle samo 3 nedelje pripredila šok života! (VIDEO)

Gradonačelnik La Marka Bobi Hoking proglasio je ovogodišnji Dan žena njenim danom, Danom Ivoni Vilijams, a predstavnik Univerziteta Teksas uručio joj je stipendiju od 16.000 dolara za studije poslovnog menadžmenta na njihovom fakultetu.

Maturantkinja nije mogla da prestane da plače kad su je obasuli neočekivanim poklonima i skromno je rekla:

"To je nešto što bih uvek uradila. Gospodinu je trebala pomoć jer mu ruke nisu dobro funkcionisale."

Stranac čekao da dečak zaspi u vozu: Njegovoj majci ostavio poruku koju ona nikad neće zaboraviti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs