Srećan kraj

Bila je na ivici smrti: Njenu priču slučajno je čuo stranac i potpuno joj promenio život! (VIDEO)

Ova priča je dokaz da život piše romane
Lifestyle
13:56h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News

Život piše zaista neverovatne priče i slaže scenarije u kakve bi retko ko mogao da poveruje. A onda se jednoj ženi dogodila upravo jedna takva priča. I da nije sama prošla kroz nju, teško da bi u nju poverovala.

 

Heder Kruger dijagnostikovana je bolest jetre i trebala joj je hitna transplantacija u martu 2014. godine. Lekari su joj davali manje od 50 odsto verovatnoće da će živeti još dva meseca. Preporučili su joj da pokuša da nađe živog donora jetre jer verovatno neće dočekati da je dobije od donora organa.

 

Donirala bubreg nepoznatom mladiću: Sudbina joj spremila neverovatno iznenađenje! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News
Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News

Tokom pauze za ručak, njen ujak pričao je svom kolegi na poslu Krisu Dempsiju o teškoj sudbini koja je zatekla njegovu sestričnu Heder. Iako je nije poznavao niti ju je ikada sreo, Kris je odlučio da pomogne i da joj ponudi svoju jetru.

 

"Kada sam čuo šta se događa Heder, stavio sam se u njen položaj i pomislio kako bih želeo da neko pomogne i meni u takvoj situaciji, ili nekome od članova moje porodice", rekao je Kris za Today.com.

 

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News
Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News

Dodao je da je njegova majka bila strašno nervozna zbog odluke o tome da potpunoj neznanki spase život, a većina njegovih prijatelja i poznanika nisu razumela zašto to radi. Kako je Kris bio dosledan i istrajan u svojoj odluci, okolina je počela da menja mišljenje.

 

Heder nije htela da bude previše optimistična jer je znala da su pred njima mnogi testovi kako bi se utvrdilo može li Kris da bude donor. Ipak, testovi su pokazali da njegova jetra može da odgovara Heder pa joj je presađeno 55 odsto jetre. Oboje su danas zdravi, ali i srećni jer se par nakon operacije – venčao!

 

Govori vam vaš kapetan: Ono što je usledilo, promenilo je život jednoj putnici! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News
Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News

Heder je otkrila da je jaka osećanja prema Krisu osetila još i pre operacije, ali zadržala ih je za sebe jer nije mogla da definiše da li je reč o zahvalnosti ili je ipak bila neka "hemija" u igri. Kris je osećao isto, ali nije otkrivao svoje emocije. Tek nedugo pred operaciju otkrili su šta osećaju jedno prema drugome, a Kris je Heder rekao da nije dužna da ostane u kontaktu s njim i da može slobodno da nastavi svoj život. Međutim, par je počeo da se viđa sve češće, a onda je usledila i Krisova prosidba u decembru.

 

Ranije ovog meseca, Kris i Heder izrekli su sudbonosno "da" jedno drugome i zavetovali se na večnu ljubav, u dobru i zlu, zdravlju i bolesti...

 

Doživela noćnu moru svake mlade: Sada ima jednu poruku za sve koji prave svadbu!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs