Astrologija otkriva

Šta nas čeka tokom vladavine Vodolije: Sreća se smeši vazdušnim znakovima!

Vladavina Vodolije počela je 20. januara u 4:09 ujutro po srednjeevropskoj vremenskoj zoni. Prelaskom Sunca iz Jarca u Vodoliju prizeman i oprezan pogled na život ustupa mesto idealizmu i eksperimentisanju jer novi vladar je znak intelektualca, mislioca, naučnuika i društvenog aktiviste

Lifestyle
10:40h Autor:
Šta nas čeka tokom vladavine Vodolije: Sreća se smeši vazdušnim znakovima!
Foto: Shutterstock

Zahvaljujući promenjenoj klimi, u ovom periodu ćete biti pustolovniji i voljniji da iskušavate ređe korišćena rešenja. Mnogi će detektovati uverenja, pretpostavke i običaje koji su ih sputavali, pa će ih podvrgnuti preispitivanju.

Tokom doba Vodolije učenje će dobiti na važnosti. Ako i inače rado upijate nova znanja i ideje, taj proces će ovih nedelja dobiti pojačan zamah. Ako uobičajeno zanemarujete ono što se odvija u vašoj okolini, sad će vas nešto navesti da se trgnete i otvorite četvoro očiju.

Postaćete svesniji svega što vas ograničava i što je dotrajalo u vašim životima. Bacićete se na uklanjanje otpada, smetnji i prepreka te na uvođenje onoga što vam nedostaje. To bi mogla da bude nova tehnologija i nameštaj, ili ljudi kakvi vas do nedavno nisu zanimali. Veliki su izgledi da će vas novi poznanici zapanjiti svojim poimanjem života.

Veliki godišnji horoskop za 2018. otkriva: Precizna prognoza za svaki znak!

foto: Shutterstock

Sveže ideje koje će vas ispuniti navešće vas na razmatranje promene profesije, studijske grupe, prebivališta ili bračnog statusa. Neki će se angažovati u nevladinim organizacijama i uključiti se u borbu protiv društvenih nepravdi, ali će biti lakoverni i laka meta manipulatora koji rade u interesu skrivenih centara moći.

Osim za same Vodolije, period do 18. februara biće povoljan za Blizance, Vage, Ovnove i Strelčeve, dok će za razliku od njih Bikovi, Škorpije i Lavovi osetiti blag pad energije i raspoloženja. Škorpije će štititi povoljni Jupiter u njihovom znaku, pa će mirnije nego inače podneti ovaj deo godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs