Astro prognoze

Mesečni horoskop za februar 2018: Devicu čeka totalni krah, Škorpiju nikad bolji period!

Vodolijama se smeši uspeh na poslu, ali veliki problem u ljubavi

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Pronađite svoj znak i saznajte šta vas očekuje tokom meseca februara na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja, ali i koji su vaši srećni datumi u drugom mesecu 2018. godine!

 

Ovan

 

Posao: Za vas, februar će biti mesec koji obećava finansijske uspehe. Moguće je i pokretanje porodičnog biznisa, a ni priznanja i nagrade na poslu svakako neće izostati. Uspećete da pronađete najbolji pravac za kojim ste tragali, što ćete doživeti kao veoma uzbudljivo iskustvo. Ovo je pravo vreme da unapredite karijeru i povećate prihode.

 

Ljubav: Morate da se koncentrišete na davanje, umesto da samo očekujete da vi dobijate. Moguće su neke teškoće i razmirice u ljubavnim odnosima, ali očekujte i prelepe zajedničke trenutke. Da bi veza bila harmonična, potrebno je da se oboje potrudite i provedete što više vremena zajedno. Ovnovi koji su tek upoznali partnera mogli bi da dožive veliko razočaranje, dok bi usamljeni konačno mogli da sretnu pravu osobu.

 

Novac: Izbegavajte rizična ulaganja i nepotrebne troškove, inače biste mogli da izgubite sav novac koji vam bude došao od unapređenja ili nagrade na poslu.

 

Zdravlje: Ukoliko budete pazili na ishranu i vežbali bar 2 puta nedeljno, neće biti nikakvih problema - imunitet će biti na maksimumu! Moguća je osetljivost bešike.

 

Srećni datumi: Sve što planiraju, Ovnovi neka započnu 6, 8. ili 9. februara - to su njihovi najsrećniji dani ovog meseca!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Bika: Čekaju vas dva srećna datuma, tada će vam sve ići od ruke! Ceo horoskop za Bika pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Blizanca: Preljuba vas može koštati braka! Ceo horoskop za Blizance pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Raka: Čeka vas veliki poslovni uspeh! Ceo horoskop za Raka pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Lava: Veliki novčani izdaci su pred vama! Ceo horoskop za Lava pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Devicu: Ovaj period će vas dotući, na svim poljima! Ceo horoskop za Devicu pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Vagu: Moguća je promena posla i proširenje porodice! Ceo horoskop za Vagu pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Škorpiju: Period bez stresa, novac samo stiže! Ceo horoskop za Škorpiju pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Strelca: Dolazi prava ljubav i brak!
Ceo horoskop za Strelca pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Jarca: Pred vama je avantura koju ćete večno pamtiti! Ceo horoskop za Jarca pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Vodoliju: Uspeh na poslu, u ljubavi krah! Ceo horoskop za Vodoliju pročitajte OVDE!

 

Februar 2018, mesečni horoskop za Ribe: Izbegavajte negativna okruženja! Ceo horoskop za Ribe pročitajte OVDE!

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs