Pakao od života

Žena najluđeg diktatora na svetu: Prinuđena da trpi torturu i orgije! (FOTO)

Njena porodica je deo severnokorejske političke elite, a brojni izvori tvrde da je ona celog života odgajana da mu bude supruga
Lifestyle 18.05.2017. - 16:06h Autor: express.hr
Foto: Profimedia

Od toga da je zabranio venčanja i sahrane, ubio vlastitog brata, teču i pitanje kojeg sve ne člana porodice te činjenici da je uredio državu bez elementarnih ljudskih prava gde je sve podređeno elitama - odnosno njemu, nije teško zaključiti kako Kim Džong Un nema baš neke kvalitete koje bi činile dobrog supruga.

 

Izbrisao je njenu prošlost

 

Ali njegova žena je sasvim druga priča - barem prema ono malo detalja koje njen suprug dopusti da se plasiraju u javnost. Drugarica Ri Sol-Ju navodno je rođena između 1985. i 1989. godine, mada niko ne zna tačno da kaže, a navodi se da joj to nije ni pravo ime, već pseudonim.

 

Njena porodica je deo severnokorejske političke elite, a brojni izvori tvrde da je ona celog života odgajana da mu bude supruga, kao i uostalom brojne devojke koje su bile primerenog uzrasta, danas-sutra za venčanje s Kimom. Završila je srednju školu u Pjongjangu, pa je studirala muziku u Kini, što nije ništa neobično budući da je poznato kako je Kim velik obožavalac plesa i pesme, a u ženama vidi nekog "čija je dužnost da ga zabavljaju".

 

Navodno je neko vreme bila deo orkestra Unhasu i imala je nekoliko javnih nastupa. Severnokorejske vlasti i policija proveli su stroge mere uništenja svih materijala koji prikazuju Ri Sol-ju u toj fazi života, jer sada više nije primerena činjenica da je pevala drugima. Osim toga, ona je bila i aktivna navijačica, pa se takmičila na Azijskom atletskom prvenstvu koje se održalo u Južnoj Koreji.  Do njihovog upoznavanja i braka nije došlo jer je Ri "zapala za oko" Kimu, već zato što je njegov otac, predosećajući da je lošeg zdravstvenog stanja pre moždanog udara, dogovorio njegov brak 2008. a on se i ostvario 2009, pisao je Bi-Bi-Si.

 

Niko nije bio više seksualno poremećen od njega: Zbog mučenja žena završio u ludnici! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na njoj trenira disciplinu

 

I dok se ponekad pojavljuje na raznim društvenim marševima i manifestacijama sa svojim suprugom, zabeleženi su dugi periodi - od čak godinu do dve, kad se Ri Sol-Ju uopšte nije mogla videti. Spekulisalo se tada da je Kim možda naredio da je ubiju, ali manje drastične ideje kažu da joj Kim zabranjuje izlaske kao "trening discipline".

 

Svetu donosio strah i trepet, kod kuće bio papučar: Supruga znala za ljubavnice, ali je imala cilj!

 

 

Pretpostavlja se da par ima dvoje dece - jedno rođeno 2010. i jedno rođeno 2012, što se poklapa s njenim dugotrajnim nestankom iz javnosti. U to vreme je u Severnoj Koreji u poseti bio košarkaški idol Kim Džong-Una Denis Rodman, koji je po povratku u SAD izjavio britanskom Sun-u da je vođa dobio ćerku, zdravu naslednicu.

 

Tražio da joj se indukuje raniji porođaj jer mu se svideo datum?

 

Njegovo ludilo ide toliko daleko u opsesiji likom svog dede i utemeljitelja države Kim-il Sunga, da je navodno obavio velik broj plastičnih operacija kako bi što više ličio na njega. Osim toga, anonimni izvor je iz severnokorejske vlade izjavio kako je Kim tražio da se njegovoj ženi ranije indukuje porođaj zbog potpuno uvrnutog razloga, kako bi se dete rodilo krajem 2012. godine, kad se obeležava 100 godišnjica rođenja Kim il Sunga - bez obzira na zdravstvene rizike za majku i dete. Dijete se navodno zove Ju-ae.

 

Najukletiji predsednik: Koga god je dotakao, stigla ga je zla sudbina! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ubio bivšu devojku i ljubavnicu zbog ljubomore?

 

Budući da voli pevačice, ne čudi kako je u orkestru Unhasu imao još jednu devojku prije Ri Sol-Ju, a ona je navodno nastavila da mu bude ljubavnica i u braku. Ljubavna veza između Kim Džong-Una i Hjon Song-Vol se odigrala 2007. Ona i još 12 drugih poznatih muzičara odvedeni su pred streljački vod 20. avgusta 2013, dok su njihove porodice bile prisiljene da gledaju kako ih ubijaju.

 

"Publika" sa smaknuća je odvedena u zatvor, a nakon toga se o njima više ništa nije čulo, niti su viđeni. Moguće je da je Hjon nastradala po naredbi Kimove supruge ili da je presudilo to što je pornografski film sa snimkom neke od orgija severnokorejske elite završio u Kini, a o tome je u južnokorejskim medijima govorila plesačica koja je prebegla iz Sjeverne Koreje.

 

 

Žena mora da trpi njegovo iživljavanje i orgije

 

U Severnoj Koreji navodno postoji tzv. Peta divizija, harem od oko 2.000 žena kojima je zadatak da zabavljaju partijske funkcionere i da s njima spavaju nakon toga. Takva praksa postoji još od Kim-Il-Sunga, koji je svoju ulogu "oca nacije" shvatio vrlo doslovno. Navodno je i sam Kim-Il Sung koristio usluge plesačica-prostitutki i začeo s njima veliki broj vanbračne dece, a nastavio ju je Kim Jong-un.

 

Orgije se navodno organizuju i s devojčicama devicama od kojih neke imaju tek 13 godina. Po devojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da ništa ne smeju da kažu porodici jer će ih smaknuti. Kad ih odvedu, devojke vode lekarima koji utvrđuju jesu li device. Ako jesu, tinejdžerke će postati deo tzv. "jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu "zabavljačice za odrasle" koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti. Devojke traže državni agenti, koji u školama nalaze "visoke i lepe" mlade žene koje želi da "treniraju" u hotelu u Pjongjangu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs