Prezadovoljna novim životnim pozivom

Advokatica iz ugledne firme dala otkaz da bi se prostituisala: Novac joj nije najvažniji! (FOTO)

Bilo mi je dosta muškog egoizma i sebičnosti u pravnom svetu. Taj "mačo svet" mi se gadi, više ne želim da mu se približim, rekla je Klaudija
Lifestyle
23:46h Autor:
Advokatica iz ugledne firme dala otkaz da bi se prostituisala: Novac joj nije najvažniji! (FOTO)
Foto: Facebook / Claudemarchi1204

Ugledna brazilska advokatica i veliki stručnjak za ustavno pravo dala je otkaz u moćnoj advokatskoj firmi i postala - prostitutka. Klaudija de Marči (34) bez dlake na jeziku progovorila je o svom poslu i frapirala bivše kolege i klijente.

<\/div>

Otkaz na poslu je dala još prošle godine, a za samo godinu dana prostituisanja zaradila je oko 120.000 evra, što je znatno više od onog što je zarađivala u advokatskoj kancelariji. Sat vremena njenih usluga košta oko 180 evra.

Dozvoljava svojoj devojci da svake noći spava sa drugim: Bio sam ljubomoran, sada mi ne smeta (FOTO)

<\/div>

Novac je bio samo jedan od razloga zašto se Klaudija odlučila na veliki životni preokret, ali ne i najvažniji. Ironično, svoj bivši posao napustila je zbog - muškaraca!

"Bilo mi je dosta muškog egoizma i sebičnosti u pravnom svetu. Taj "mačo svet" mi se gadi, više ne želim da mu se približim", rekla je Klaudija dodavši da joj je ulazak u svet prostitucije bio najbolji potez u životu:

Tragična priča seks bombe: Završila usamljena, nadživela sina, umrla sa 39 godina! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

"Da, ja sam feministkinja. S muškarcima želim da imam posla samo ako plate. Daj novac, doživi orgazam i marš napolje. To je sve. Za mene - idealan posao."

Trudnu konobaricu rasplakala poruka na računu: Nije verovala svojim očima šta čita! (VIDEO)

<\/div>

I dok se većina prostitutki skriva pod pseudonimima, Klaudija i više nego ponosno reklamira svoje usluge. Čak piše i blog o svojim seksualnim iskustvima s klijentima i sugeriše muškarcima kako da se ponašaju prema ženama. Zanimljivo, iako kaže da zarađuje malo bogatstvo naplaćivanjem seksualnim usluga, za sebe kaže da nije prostitutka:

"Prostitutke rade sve za novac. Ja ne! Odlazim u krevet samo s obrazovanim muškarcima i pokušam da ne razmišljam o novcu. Na kraju krajeva, obožavam seks! Radim nešto što obožavam i puno zarađujem. Može li bolje?"

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs