Mali heroj

Beogradski đak o kojem bruji internet: Umesto da se igra sa drugovima, Boža svaki dan radi! (FOTO)

Umesto da se igra sa drugarima posle škole, Boža ispred beogradske Osnovne škole "Svetozar Marković" na Vračaru prodaje krofne koje pravi njegova mama. Zarađenom sumom kupuje školski pribor i sveske za njega i njegovu dvojicu braće
Lifestyle
20:02h Autor:
Beogradski đak o kojem bruji internet: Umesto da se igra sa drugovima, Boža svaki dan radi! (FOTO)
Foto: Facebook / Moj Beograd Dušu Ima, Aleksandra Stošić

Boža, dečak sa fotografije koja kruži društvenim mrežama, svojim postupkom je oduševio čitavu domaću javnost.

Naime, umesto da se igra sa drugarima posle škole, Boža ispred beogradske Osnovne škole "Svetozar Marković" na Vračaru prodaje krofne koje pravi njegova mama. Zarađenom sumom kupuje školski pribor i sveske za njega i njegovu dvojicu braće.

Najveća želja ovog pravog malog heroja je da završi Matematičku gimnaziju. Svaka čast njemu i njegovoj porodici na usađenim pravim vrednostima!

Nikola (14) svako jutro ustaje u 4: Skupljajući flaše hrani svoju porodicu! (VIDEO)

Evo i opisa koji stoji uz fotografiju:

"Dečak je Beograđanin. Njegovo ime je Boža. Već dve godine popodne prodaje krofne u jednom parku, dok njegovi drugari nakon škole odlaze u isti park, radi igre i zabave. Krofne pravi njegova majka, da bi od istih prodatih mogao kupiti pribor i sveske za njega i svoja dva brata. Najveća želja mu je da zavrsi Matematičku gimnaziju. Bravo dečače!! Bićeš čovek!! Park je kod osnovne skole Svetozar Marković na Vracaru... Neimarski park..."

Mama iz Beograda o kojoj bruji ceo svet: Nećete verovati šta radi sa sinom! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs