Pozitivni aspekti

Šta vam donosi pomračenje Snežnog Meseca: Iskoristite magiju večeras!

Za početak, pripremite se za erupciju osećanja, na razbuktale instinkte, na emotivni vrhunac koji će koncidirati sa eklipsom
Lifestyle
20:36h Autor:
Šta vam donosi pomračenje Snežnog Meseca: Iskoristite magiju večeras!
Foto: Thinkstock

Pomračenje Meseca u Lavu, u noći između petka 10. februara i subote 11. februara 2017. godine donosi nam mnoštvo pozitivnih aspekata! Nazivaju ga još i "Snežni Mesec" jer ga dočekujemo u mesecu u kojem tradicionalno bude najviše snega!

Ako na pravi način iskoristite prelepu simetriju sa Saturnom, možete svoje talente da pretvorite u istinsku magiju! Sunce u opoziciji sa Mesecom unosi snažnu dinamiku, ali i potencijal za konflikt u odnosima među partnerima, na poslu kao i kod kuće, među prijateljima, ali i članovima porodice, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop za februar 2017: Blizanci odlaze u instranstvo, Lavu će konačno svanuti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Za početak, pripremite se za erupciju osećanja, na razbuktale instinkte, na emotivni vrhunac koji će koncidirati sa eklipsom. Potrudite se da sagledate objektivno najprisnije odnose, da razumete kako svoje potrebe i namere tako i namere druge strane. Ne zaboravite, bilo kakva neravnoteža dovešće do disharmonije.

Lav je vladalac koji očekuje da se prema njemu svi ponašaju kao prema krunisanoj glavi! Međutim, tu krunu često stavi i naše "unutrašnje dete", pa je potrebno da nađemo ravnotežu. Pomračenje nam daje priliku da pogledamo dobro svoju senku, a senka Lava je arogancija, ponos, ponašanje "primadone".

Ljubavni horoskop za februar 2017: Presudno pomračenje Meseca!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Iskoristite pomračenje da raščistite emocionalni prtljag koji nosite već punih šest meseci. Horoskop za ovo pomračenje pokazuje da će se situacija menjati kao starinska fotografija - treba vremena da se "razvije". Jupiter u opoziciji sa Uranom komplikuje lične veze i pojačava vašu potrebu za ličnom slobodom, žeđ za uzbuđenjima.

Može doći i do neočekivanih dešavanja - iznenadnih varnica koje će pojačati napetost i čak dovesti do kardinalnih promena. Što se više osećate stegnuti, to će veća biti vaša uznemirenost zbog promena.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Međutim, ima tu i harmoničnih aspekata: s jedne strane, oni mogu da razreše konflikt, a s druge strane, maskiraće nemir koji krijete u duši. Priznajte šta vas peče i upotrebite sve svoje talente da umirite situaciju.

Druženja s prijateljima mogu da budu izuzetno prijatna, pogotovo ako budete imali priliku da priskočite prijateljima u nevolji. Obnovićete neko lepo staro drugarstvo, a očekujte i iznenađujuće zanimljivo novo poznanstvo. Saturn na vrhu prelepih figura na nebu podseća vas da najpraktičnije veštine mogu dovesti do prave magije! Zagledajte se u nebo i prepustite svojim nepogrešivim instinktima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs