Ljubavne dileme

Kraj ovakve osobe treba da se skrasite u 2017. godini: Jedina ispravna odluka!

Pronađite nekog ko vas gleda i vidi vas. Nekog ko ne gleda u telefon dok mu nešto pričate, jer mu/joj više značite nego tamo neke stvari koje se dešavaju unutar kvadratića
Ljubav i zavođenje
11:56h Autor:
Kraj ovakve osobe treba da se skrasite u 2017. godini: Jedina ispravna odluka!
Foto: Thinkstock

Mnogi će u Novu 2017. godinu ući sa željom da pronađu onu „pravu“ ljubav. Čak i oni koji su u harmoničnoj vezi (da li tako nešto postoji?), u svakom trenutku mogu da se zapitaju – da li je to ono pravo?

Autorka sajta „Thought Catalog“ Kim Kuindlen (Kim Quindlen) piše koja ljubav je u stvari ona „prava“, ona s kojom treba da se skrasite.

"Pronađite osobu koja vas čini uzbuđenima što ćete provesti subotu veče zajedno, a da ne radite ništa. Pronađite ljubav koja vas čini srećnim što ste zajedno, i u kada u nedelju uveče šaljete poslovne mejlove, ili peglate odeću pre nego što je složite u ormar, ili seckate povrće dok pripremate obrok, dok god je ta osoba pored vas i pravi vam društvo. Bez obzira na to šta radite, bez obzira na to koliko je zadatak dosadan, nije važno dok god je ta osoba pored vas.

Skrasite se sa onom osobom pored koje se lepo osećate dok razgovarate. Pored koje niste opterećeni time da morate da budete zabavni, pametni ili morate da budete zabavni da biste „zaradili“ njenu ili njegovu pažnju. Možete samo opušteno da razgovarate i kažete stvari koje su vam na umu i priznate kada ste nervozni zbog posla ili da vam nedostaju roditelji – a da ne brinete oko toga da ste im dosadni… Stvorili ste posebnu vezu u kojoj ne morate da budete kul ili interesantni sve vreme, već jednostavno ste ono što ste.

Skrasite se sa onom osobom koja vas istovremeno čini prihvaćenima (baš takvi kakvi jeste), ali i čini da poželite da budete bolja osoba.

Pronađite nekog ko vas ohrabruje i podržava, i voli vas. Takođe, pronađite nekog kome se divite, koga cenite i poštujete, toliko da instinktivno želite da budete bolja osoba, svakog dana, jer se osećate sigurno.

Pronađite nekog ko vas gleda i vidi vas. Nekog ko ne gleda u telefon dok mu nešto pričate, jer mu/joj više značite nego tamo neke stvari koje se dešavaju unutar kvadratića. Nađite nekog ko vas gleda u oči, a vi osećate da vas stvarno vidi, ko vas sluša i zaista čuje i razume ono što pričate.

Skrasite se sa nekim sa kime je ljubav „teška“, izazovna, i vredna svakog grama truda i odricanja, i radosti koje ste uložili u nju. Pronađite ljubav koja vam pruža sreću i zadovoljstvo, koja raste iz malih trenutaka topline i nežnosti".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs