Drevna praksa

Kako kuća može da vam promeni budućnost: Nije magija, već proverena tehnika!

Nakon što očistite prostor od stvari koje guše i crpe energiju, opremite ga predmetima koji ga poboljšavaju
Enterijer
23:20h
Kako kuća može da vam promeni budućnost: Nije magija, već proverena tehnika!
Foto: Thinkstock

Prema zakonima privlačenja, svaka misao zrači i privlači neki signal. Svaki predmet u vašem domu je fizički manifestovani oblik vašeg svesnog i nesvesnog sistema verovanja, tj. kopija vašeg ličnog mišljenja o sebi, šta zaslužujete, radite i posedujete u životu.

Zašto nikada ne treba da idete praznih ruku kod nekoga u goste: Jedini razlog!

Recimo, singl žena koja želi vezu, ali se okružuje pojedinačnim predmetima i slikama neudanih žena vibracijski privlači singl budućnost, tj. verovatno će da ostane do kraja života sama. Feng šui je moćan jer nas uči kako da postanemo svesni skrivenih poruka u našem fizičkom okruženju, a koje nam mogu naškoditi i daje objašnjenja zašto se naš život odvija baš u ovom smeru. Što je najbitnije, pruža dragocene alate kako bismo vratili život nazad na pravi put. Uči nas da možemo sami da odredimo i promenimo svoju budućnost time što uredimo naše fizičko okruženje po nekim pravilima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Želje se zaista ostvaruju

Znači, ako uredite prostor u kojem živite tako da izražava šta zaista želite – te želje će vam se i ostvariti. Nije reč ni o kakvoj čaroliji, radi se o jednostavnom zakonu privlačnosti koji kaže da "slično privlači slično".

Feng šui u potpunosti negira suptilne stvari u vašem okruženju koje vas zamaraju i crpe vaš či (chi - energiju). To, recimo, može biti: opasan nameštaj oštrih ivica koji samo vreba da vas povredi, osušene ili zanemarene smrdljive biljke po stanu, predmeti iz propalih veza koji vas rastužuju, neukusna umetnička dela koja vas uznemiruju, masivne grede ili niski plafon ispod kojih se osećate nesigurno i slično.

Kreveti i nameštaj okrenuti pozadinom prema vratima takođe vas energetski iscrpljuju. Proizvodi od plastike i sintetike, ne samo što su opasni za zdravlje, već i "privlače nevolju". Nakon što očistite prostor od stvari koje guše i crpe či (energiju), opremite ga predmetima koji ga poboljšavaju. Slike i tkanine koje prikazuju prirodu, posebno biljke i drveće, podižu energiju.

Kad vas pogodi nesreća, bolest, gubitak voljenih: Evo kako da izbacite negativnu energiju iz doma!

Okružite se predmetima koju su vam dragi

Opremite prostor u kojem živite predmetima koji su vam dragi, recimo, školjkama koje ste uzeli sa svoje omiljene plaže, palmama i orhidejama koje asociraju na Havaje, ili inspirišućim slikama prirode koje će vas nadahnuti i oraspoložiti. Što se bolje osećate u svom domu, to će predmeti koji vas okružuju generisati više čija za vas. Za zapadnjake, Feng šui preporučuje korišćenje predmeta i simbola iz svoje kulture umesto onih iz kineske jer stvari koje shvatate imaju više vibracije nego one strane i nerazumljive.

Strateško postavljanje predmeta u vašem domu u skladu s Bagua kartom daće mu još veću energiju. Recimo, stavite na zid u područje Bogatstva inspirativnu fotografiju Toskane s namerom da otputujete tamo svake godine.

Tako strateški postavljen objekat u kombinaciji s vašom strasti i namerom poslaće vibraciju u svemir koja će da privuče sličnu vibraciju, pa će bukvalno da privuče takvu budućnost, tj. leta u predivnoj Toskani.

Privlače nesreću, siromaštvo i bolest: Rešite se što pre ovih kućnih navika!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Feng šui nije magija, već tehnika

Feng šui nije magija ni praznoverje, niti je potrebno vešati neke kristale ili amulete po strateškim mestima kako bi vam doneli sreću. Radi se o tehnici koja ukazuje kako se usredsredite i usmerite energiju u vašem fizičkom okruženju da proizvede maksimalnu korist po vaš život. Možete da stvorite lep, organizovan i siguran životni prostor koji je prožet visokim vibracijama predmeta iz prirode. Strateškim postavljanjem predmeta koji odražavaju vaše najdublje želje možete da stvorite snažan energetski vrtlog u vašem domu. Možete da postanete tvorci svoje sudbine ako namestite životni prostor koji emituje poruke svemiru koje su odraz vaših želja!

Naučnici potvrdili: Ovaj trik tera ljude da rade ono što vi želite!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs