Želela je idealno telo

Šutnula ga nakon što joj je platio silikone: Grudi su mi bitnije od oca moje dece! (FOTO)

Nakon operacije bila sam presrećna. Nisam imala nikakvu želju da mu vratim novac. Ako sam morala da biram između njega i grudi, nije bilo dileme, kaže Viktorija
Lifestyle
01:32h Autor:
Šutnula ga nakon što joj je platio silikone: Grudi su mi bitnije od oca moje dece! (FOTO)
Foto: Facebook / Victoria Duckworth

Viktorija Dakvort je 2014. godine ostvarila svoj san da ima idealno telo zahvaljujući svom partneru Marku Dalzilu.

<\/div>

Naime, on se "otvorio" 6.000 funti za skupocenu operaciju ugradnje silikona koju je toliko želela njegova 25-godišnja partnerka sa kojom je bio 6 godina u vezi, piše Daily Mail.

Unakazila je zavisnost od silikona u zadnjici: Sada trpi neverovatan bol! (VIDEO)

<\/div>

Zahvaljujući većim grudima, Viktorija je postala model koji zarađuje i do 4.000 funti po snimanju. Međutim, to ju je koštalo veze. Viktorija je odlučila da godinu dana nakon estetskog zahvata raskine sa Markom, ocem njeno dvoje dece, jer ne podržava njeno seksepilno poziranje.

Želela je veće grudi, a postala biljka: Estetski hirurg joj upropastio život! (FOTO)

<\/div>

I nakon godinu dana bivši partneri se i dalje svađaju oko toga da li Viktorija treba da vrati novac koji je Mark uložio u njene grudi. On je oduvek više voleo njen prirodan izgled, ali je želeo da je usreći i zato je pristao da joj plati operaciju. Ubrzo nakon toga, par je počeo da se svađa non-stop jer je Viktorija odlučila da želi da postane model.

Sa 26 godina već imala 20 plastičnih operacija: Njen izgled šokira sve! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

"Oduvek je znao da želim da povećam grudi. Nikada nisam bila srećna sa veličinom korpe A. Govorio mi je da me voli, ali ja nisam imala samopouzdanja. Molila sam ga da mi pozajmi novac jer sam znala da će mi to poboljšati život", kaže Viktorija.

"Nakon operacije bila sam presrećna. Nisam imala nikakvu želju da mu vratim novac. Ako sam morala da biram između njega i grudi, nije bilo dileme. Stalno me je zapitkivao kad ću da mu vratim pare i svakog dana je spominjao da me je operacija promenila. Zbog toga smo se stalno svađali i to nije bilo prijatno okruženje. Ali, istina je da su me silikoni učinili srećnijom nego što je to on ikada uradio", zaključila je Viktorija.

Pare od razvoda uložila u silikone: Iako izobličena, presrećna je jer svi gledaju u grudi! (FOTO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs