Razlike mežu polovima

Žao nam je, dame: 10 ludih stvari koje žene rade, a muškarci nikad ne bi!

Muškarci se teško odreknu najboljih prijatelja zbog žene, dok će mnoge žene napustiti prijateljicu, ako to zahteva njihova veza
Lifestyle
22:04h
Žao nam je, dame: 10 ludih stvari koje žene rade, a muškarci nikad ne bi!
Foto: Shutterstock

Kada su u pitanju muškarci i žene, vekovima se upoređuje koji je rod pametniji, spretniji, lepši...

Dobro, ovo poslednje znamo da je uglavnom odlika žena. Međutim, kada su u pitanju druga polja, postoje neke stvari koje čak i uverene feministkinje priznaju - to što većina žena radi, muškarci ne bi nikad.

Pročitajte spisak i razmislite:

10. ŠminkanjeČinjenica da žene ulažu znatno više truda u svoj izgled je prva stvar na listi zbog koje muškarci mogu da kažu da sebe cene više nego što to čini nežniji pol, jer su se mnogi složili da nema te šminke na svetu zbog koje će se muškarac zaljubiti u vas, ako nemate ništa drugo da ponudite.

9. Serije, sapunice i rijaliti programiStatistički gledano, žene provode znatno više vremena gledajući ovakve sadržaje u odnosu na muškarce. Iako postoji pravo izobilje kvalitetnijih stvari koje mogu da se gledaju, žene kao da obožavaju da znaju šta se to događa u kući nekog drugog. Naravno, postoje i muškarci koji gledaju ove programe, naročito ako su glavni protagonisti zgodne žene.

Fatalna dama 21. veka: Ovakve žene muškarci čuvaju kao pravo blago!

8. Komplikuju sebi životMuškarci su jednostavni. Muškarcima je važno da dobro jedu, imaju novac i obilje seksa. Kod žena, te stvari nikada nisu toliko jednostavne. Uvek komplicikuju život, tražeći odgovore kada pitanja nema, ali i čitavim nizom obaveza, poput manikira, pedikira, održavanjem prijateljstava koja ničemu ne služe... Popis je dugačak, kao i sposobnost žene da živi zaista komplikovanim životom.

7. Smisao za humorŠarm i smisao za humor idu ruku pod ruku. Kada su u pitanju žene, ovo prvo ne podrazumeva i ovo drugo. Mnogo muškarci obožavaju da se šalama probiju kroz složene društvene zadatke, dok je kod žena to retka pojava. Možda je to nametnuto vaspitanjem, možda smo različite prirode, ali utisak je da je više duhovitih muškaraca, nego što ima duhovitih žena. Međutim, tu treba reći da nije sve u kvantitetu.

Urnebesno, ali tačno: 10 bračnih zapovesti za muževe i žene!

6. RađanjeU hipotetičkom svemiru, gde bi muškarci mogli da rađaju, oni bi kukali više od bilo koje žene i tražili sve što medicina može da ponudi, samo da ne budu pri svesti. Žene koje rađaju bez lekova protiv bolova su prave junakinje na ovom svetu! Muškarci ovo ne bi mogli da podnesu. Jesu li su zbog toga kukavice? Možda. Muškarci ne vole da trpe, pogotovo bolove zbog drugih.

5. Preciznost s jedne i nagoveštaji s druge straneOva tačka je jednostavna i svaki muškarac će je shvatiti. Muškarci najčešće kažu tačno šta misle, dok žene uglavnom govore u šiframa. Dakle, kada razgovarate sa ženom, morate da znate koji jezik ona koristi, kako se on dešifruje i koliko su opasne greške.

4. Orijentacija u prostoruMuškarci i žene često raspravljaju o tome kako doći na cilj. Žena će vikati na muškarca jer nije stao i pitao nekoga za pravac, dok će muškarac biti uveren kako on zna pravi put. U većini slučajeva, on to i zna. Muškarci kao da imaju integrisane GPS čipove u svom mozgu, koji ih sprečavaju da se izgube, dok žene previše pažnje obraćaju na okolinu, a manje na smer kretanja.

Žene, prst na čelo: Tanja Bošković jednim savetom održala lekciju mladima!

3. Ispit sa najboljim prijateljimaMuškarci se teško odreknu najboljih prijatelja zbog žene, dok će mnoge žene napustiti prijateljicu, ako to zahteva njihova veza.

2. PlakanjeAko muškarac plače bez razloga, verovatno je poludeo. Mora da postoji razlog za plač, ali kod žena situacija nije takva. Pogotovo kada su uzrujane i besne, a ne žele da kažu zašto plaču.

1. Muškarci vladaju ovim svetomI na kraju, muškarci su vladari više od dve hiljade godina. Svakako, istorija pamti i uticajne žene, ali su muškarci ipak bili brojniji. Oni znaju da manipulišu i uvek se uvuku u visoko društvo, dok žene tek danas postaju moćne. Ipak, muškarci i dalje sve kontrolišu. Žao nam je, dame, ali tako jeste.

Naravno, navedene stavke ne treba uzimati "zdravo za gotovo", jer je svaka osoba, i muška i ženska, jedinka za sebe i postoji mnogo odstupanja od pravila.

Muškarcima je smešno što žene strahuju od ovog tokom seksa!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs