Zaradila mu milione

Jeziva ispovest žrtve prostitucije: Verovala partneru zbog kojeg je silovana i do 60 puta dnevno!

Jedan od "klijenata" ju je silovao dok je držao pištolj u njenim ustima, a ona ga je preklinjala da je upuca i završi njenu agoniju
Lifestyle
01:12h Autor:
Jeziva ispovest žrtve prostitucije: Verovala partneru zbog kojeg je silovana i do 60 puta dnevno!
Foto: Shutterstock

Mlada majka otkrila je u potresnoj ispovesti kako ju je muškarac, za kog je mislila da je "onaj pravi", naterao na prostituciju. Deset godina bila je prisiljena da radi za njega, a u tih deset godina bila je silovana 40.000 puta. Pri tom je za svog svodnika za kog je verovala da joj je dečko za kog će se udati zaradila 1.2 miliona dolara.

Alehandra Rodrigez je svoju priču ispričala za MailOnline, a njome kako kaže, želi da upozori ostale žene kako je lako upasti u zamku prostitucije, i da su dnevno nekada silovali i po 60 puta.

Ona je tako otkrila da ju je jedan od "klijenata" silovao dok je držao pištolj u njenim ustima, a ona ga je preklinjala da je upuca i završi njenu agoniju. Njena noćna mora je počela kada je imala 19 godina. Tada se zaljubila u muškaraca kog je nazvala Fransisko. On joj je nakon samo osam dana rekao da je zaljubljen u nju i da želi da se oženi njom.

Modrice otkrile mračnu tajnu: Vređao me, tukao i silovao, evo zašto sam ostala sa njim! (FOTO)

Nagovorio ju je da ode s njim u meksički grad Tenansingo i da živi tamo s njim i njegovim roditeljima. Pristala je, ali to je bila prevara. Čim su došli u njegovu kuću, Fransisko se promenio – držao ju je zaključanu po ceo dan i nije joj dozvolio da ode.

Spletom raznih okolnosti odjednom je postala njegova seksualna robinja. Vodio ju je od grada do grada po Meksiku i Americi i prodavao muškarcima za novac. Alehandra je jedna od hiljade devojaka koje su završile kao žrtve organizovane prostitucije u Tenansingu, relativno malom gradu u Meksiku u kojem svi žive od prostitucije. Velike kuće i skupi automobili plaćeni su seksualnim iskorišćavanjem devojaka, prostitucijom i trgovinom ljudima.Alehandri je ovo prvi razgovor za medije od kada je uspela da pobegne pre dve godine.

Studentkinja (27) prodala nevinost na aukciji: Nakon toga šokirala sve!

"Fransisko je bio pet godina stariji od mene. Zaveo me, mislila sam da me stvarno voli. Kasnije sam videla kako zavodi i druge devojke. Kad smo došli u njegovu porodičnu kuću, primetila sam da je luksuzna i da je pod visokim osiguranjem 24 sata dnevno. Fransisko je tamo živeo s majkom i ocem. U početku su bili ljubazni, ali vrlo brzo su me počeli da me prisiljavaju na prostituciju. Obećavali su mi novac i poklone. Nakon dugo nagovaranja sam pristala, ali nije mi bilo ni na kraj pameti šta me čeka. Već prvi dan sam radila od deset ujutro do deset uveče, a Fransisko mi je prvog dana doveo dvadeset mušterija. Nakon prvog dana sam pokušala da pobegnem, ali je Fransisko uspeo da me spreči i pretukao me je. Pre nego što sam ušla u taj svet, imala sam samo dva dečka", ispričala je Alehandra.

Nakon dva meseca ju je prvi put odveo u Ameriku. Ilegalno su prešli granicu u Arizoni i Alehandra se opet našla zatvorena, ovaj put u njegovoj kući u Atlanti. Tamo je upoznala jednu devojku iz Dominikanske republike, ali nije im bilo dozvoljeno da razgovaraju. Alehandra je ispričala da je ta devojka pokušala više puta da pobegne, pa su je na kraju ubili.

Pakao novinarke: Silovana 460 dana, a onda je doživela nešto neverovatno! (FOTO, VIDEO)

"Kap koje je Fransisku prelila čašu bilo je kad je devojka pokušala jednom klijentu da odgrize nos. Fransisko ju je upucao u glavu. Meni je znao da dovodi po 60 klijenata dnevno. Mislim da sam dok sam radila za njega bila silovana više od 40.000 puta. Nikad nisam videla ni centa."

Bilo joj je dozvoljeno samo jedanput da se vrati u Meksiko i to kada je zatrudnela. Dete je ostalo s Fransiskovim roditeljima. Nakon deset godina odlučila je da mora da pobegne. Uspela je da se domogne autobusne stanice u Meksiko Sitiju i da pobegne. Međutim, sin joj je ostao s Fransiskom i njegovim roditeljima.

Silovana 43.000 puta: Jeziva ispovest devojke (23) o trgovini ljudima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs